Αθρόα προσέλευση περιμένουν στον ΠΑΟΚ

Αθρόα προσέλευση περιμένουν στον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους του, να δώσουν δυναμικό παρών στον αυριανό (12/11) αγώνα με τον Πανιώνιο, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για το πρώτο φετινό παιχνίδι που θα δώσουν μπροστά στο κοινό τους οι Θεσσαλονικείς, αφού στα προηγούμενα τρία εξέτισαν ποινή τιμωρίας της έδρας τους από την περσινή αγωνιστική σεζόν. Μάλιστα, αποφασίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ, πλην των θυρών VIP (15 και 50 ευρώ).

Η ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο: «Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Πέντε ολόκληρους μήνες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της περσινής σεζόν, που ήταν και το τελευταίο στο οποίο ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τον κόσμο του στο πλευρό του, έφτασε η ώρα για να αποκτήσει το «PAOK Sports Arena» την εικόνα που πάντα πρέπει να έχει.

Να είναι ένα γήπεδο γεμάτο και με θερμή ατμόσφαιρα, μακριά από την παγερή και άδεια εικόνα που είχε στα πρώτα τρία εντός έδρας παιχνίδια της φετινής περιόδου. Τη στιγμή αυτή την περιμέναμε όλοι μας, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας, μα πολύ περισσότερο οι προπονητές και οι καλαθοσφαιριστές, που θέλουν και πάλι να νιώσουν τη ζεστασιά του κόσμου σε ένα γεμάτο γήπεδο που πάλλεται από ρυθμό.

Η διοίκηση πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια για την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας και την οικονομική της εξυγίανση. Περιμένουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα και θα γεμίσει το γήπεδο, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 στις 5 μ.μ. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους μας.

Η ομάδα χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η στήριξη προς την ομάδα πρέπει να συνδυαστεί και με τη διαφύλαξη των συμφερόντων του ΠΑΟΚ. Οι ποινές που προβλέπονται είναι πλέον πολύ αυστηρές και σε κάθε περίπτωση μπορεί να καταστρέψουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει αυτή τη στιγμή η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να πάει ούτε έ να ευρώ χαμένο. Δεν πρέπει, ποτέ ξανά, ο ΠΑΟΚ να βιώσει τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Καμία τιμωρία από εδώ και πέρα, κανένα αντικείμενο στο γήπεδο.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο και την ομάδα να στηρίξει και να διαφυλάξει τα συμφέροντά της, αλλά και να την οδηγήσει εκεί όπου πραγματικά πρέπει να βρίσκεται… Και περιμένουμε με τη φωνή και τη ζωντάνια του, ο κόσμος του ΠΑΟΚ να απογειώσει την ομάδα και να τη στηρίξει με υπομονή και επιμονή. Με αρχή το παιχνίδι του Σαββάτου (12/11) και σε κάθε ένα από αυτά έπονται. Όπως έκανε πάντα…».

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «Η ώρα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έφτασε… Το «PAOK Sports Arena» ανοίγει επιτέλους τις πύλες του για το πρώτο εντός έδρας της φετινής σεζόν με την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, καθώς το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την έφεση του ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου ο αγώνας ΠΑΟΚ - Πανιώνιος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 5 μ.μ. στο «PAOK Sports Arena» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1 θα πραγματοποιηθεί παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει την αθρόα και δυναμική παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο στο γήπεδο 10 ευρώ για όλα τα διαζώματα του «PAOK Sports Arena», εκτός των θυρών VIP. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιώνιος της 12ης Νοεμβρίου 2011 είναι:

10 ευρώ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου)
15 ευρώ (VIP 5,6,7,8 που αντιστοιχούν στα διαζώματα 109, 109, 110 και 111)
50 ευρώ (VIP 2 και VIP 3)

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε όσους δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια (διαρκείας ή απλά)».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved