Ντέιβις: «Θέλω να κερδίζω»

Ντέιβις: «Θέλω να κερδίζω»

Στη Θεσσαλονίκη αφίχθη ο Ρόναλντ Ντέιβις, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί με όλη την καρδιά του για τον Άρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα (11/11) από τους Θεσσαλονικείς, έφθασε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου τον υποδέχθηκε ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Βασίλης Βουρτζούμης, και αψηφώντας την κούραση από το ταξίδι το απόγευμα βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο και προπονήθηκε! Ο Ντέιβις, που θα αντικαταστήσει τον Άντριαν Όλιβερ στο ρόστερ του Άρη, έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό (12/10) εκτός έδρας αγώνα με τον ΚΑΟΔ, αφού οι Θεσσαλονικείς πρόλαβαν να εκδώσουν το δελτίο του.

Πριν σηκώσει τα… μανίκια και πιάσει δουλειά, ο Ρόναλντ Ντέιβις μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, αλλά και τη «δίψα» του να ενισχύσει τον Άρη εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Ρόναλντ, αν και βρίσκεσαι λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχεις αποκομίσει για τον Άρη;
«Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο μάνατζερ της ομάδας (σ.σ. Βασίλης Βουρτζούμης), όσο κατευθυνόμασταν από το αεροδρόμιο προς το γήπεδο. Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ πέρα. Ειδικά το γήπεδο. Μόλις φτάσαμε και είδα την εξωτερική πλευρά του συμπέρανα πως είναι πολύ μεγάλο. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ ευγενικοί μαζί μου και πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα. Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στον Άρη και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να αποτελέσω και εγώ κομμάτι της ιστορίας αυτού του συλλόγου».

-Πρόλαβες στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχες να συλλέξεις πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα;
«Δυστυχώς όχι, διότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, οπότε δεν είχα τον χρόνο να το κάνω. Με το που συμφώνησα να αγωνιστώ στον Άρη, την επόμενη ημέρα ήρθα κιόλας! Ρώτησα βέβαια κάποια πράγματα τον ατζέντη μου, ο οποίος μου μετέφερε πολύ καλά λόγια κι έτσι βρίσκομαι εδώ. Τα υπόλοιπα θα έχω τη δυνατότητα να τα μάθω από κοντά».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου φορώντας την κίτρινη φανέλα;
«Θέλω να κερδίζω. Με ενδιαφέρει φυσικά το να παίζω καλά, αλλά πάνω από όλα θέλω να κερδίζω. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα».

-Πώς θα σκιαγραφούσες το αγωνιστικό σου προφίλ;
«Είμαι θα έλεγα ένας all around παίκτης. Μπορώ να σκοράρω, να αμύνομαι, να μαζεύω ριμπάουντ και γενικότερα να αγωνίζομαι σκληρά, κάνοντας ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς».

-Έχεις αγωνιστεί στην Ιταλία, το Ισραήλ και στην Κύπρο. Έχοντας παραστάσεις από τον τρόπο που παίζεται το ευρωπαϊκό μπάσκετ θεωρείς ότι θα σου πάρει λίγο χρόνο προσαρμογής στον Άρη;
«Ναι, αυτό πιστεύω. Θα κάνω μερικές προπονήσεις με την ομάδα και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Ανυπομονώ να γνωριστώ με τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου, αλλά και να φανώ αντάξιος της ευκαιρίας που μου δόθηκε να αποτελέσω μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Παράλληλα, αντιμετωπίζω σαν μια έξτρα πρόκληση την συμμετοχή μου στο Eurocup, καθότι δεν έχω ξαναπαίξει στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

-Κλείνοντας, ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Άρη;
«Να είναι έτοιμοι, γιατί πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε και θα έχουμε στο τέλος έναν θετικό απολογισμό. Ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Άρη. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Για αυτό δεν θα αρχίσω να εγγυώμαι είσοδο στα πλέι οφ και κατάκτηση πρωταθλήματος. Οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα στο παρκέ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα παίζω κάθε βράδυ σκληρά και με όλη μου την καρδιά για τον Άρη».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved