Ανανέωση χορηγίας στον ΠΑΟΚ

Ανανέωση χορηγίας στον ΠΑΟΚ

Δεν είναι μόνο το ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ» μέσα από το οποίο ενισχύεται οικονομικά η ΚΑΕ.

Υπάρχουν και οι μεμονωμένοι χορηγοί, που στηρίζουν το σύλλογο, μεταξύ των οποίων είναι και η εταιρία «PDH Emporio». Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοικούντες το «Δικέφαλο του Βορρά», οι ηλεκτρικές μικροσυσκευές «GRUPPE» θα είναι και φέτος επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με την εταιρία PDH Emporio, που με τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές GRUPPE θα είναι επίσημος υποστηρικτής της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Προφίλ εταιρίας: Το 1946 ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τους Ιωάννη και Μαρία Χατζηγεωργίου, η εισαγωγική - εμπορική εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕ. Η επόμενη γενιά της εταιρείας, Πέτρος και Δημήτρης Χατζηγεωργίου, τη μετονομάζουν σε PDH Εmporio, χαράσσοντας νέα πορεία για την εταιρεία σε διεθνές επίπεδο. Αντιλαμβανόμενη τις εξελίξεις της νέας εποχής και τις νέες εμπορικές ευκαιρίες και προκλήσεις που προκύπτουν, η PDH Εmporio σχεδιάζει τα επόμενα βήματα που αφορούν στον εκσυγχρονισμό της. Επενδύει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, της μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης, αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας. Ακόμη, οργανώνει το δίκτυο πωλήσεων και προχωρά στο λανσάρισμα του ανανεωμένου brand οικιακών ηλεκτρικών μικροσυσκευών GRUPPE με αξιόπιστες συσκευές σύγχρονου design σε νέες συσκευασίες και διαφημιστική καμπάνια επικοινωνίας.

Η PDH Εmporio, κάνοντας καίριες επιχειρηματικές κινήσεις, αναπτύσσει σημαντικές συνεργασίες με παγκοσμίως καταξιωμένες εταιρείες. Με φιλοσοφία ευαισθητοποιημένη ως προς τις ανάγκες των συνεργατών της και του τελικού καταναλωτή, η PDH Εmporio σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξή της, με σκοπό να παρέχει στο μέλλον ακόμη πιο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Στην PDH Εmporio οι ουσιαστικές συνεργασίες έχουν πάντα προτεραιότητα. Οι ηλεκτρικές μικροσυσκευές GRUPPE καλύπτουν τις ανάγκες εξοπλισμού της κουζίνας, του σπιτιού αλλά και τις δικές σας, είτε αυτές αφορούν στην προσωπική σας φροντίδα είτε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων GRUPPE, εκ των οποίων κάποιες από αυτές έχουν βραβευθεί με το βραβείο RED DOT Design, απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να ζείτε μικρές καθημερινές απολαύσεις, σε χαμηλές τιμές και έξυπνες αγορές. Οι συσκευές GRUPPE συνδυάζουν αποτελεσματικά το στυλ με την ασφάλεια και το design με την αξιοπιστία, καλύπτοντας έτσι επαρκώς τις καθημερινές σας ανάγκες. Γι’ αυτό και αποτελούν μια έξυπνη αγορά που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved