Κομποδιέτας: «Το… 200%»

Κομποδιέτας: «Το… 200%»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Κολοσσό Ρόδου εμφανίστηκε το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Κομποδιέτας.

Ο 26άχρονος γκαρντ, που τέθηκε ήδη στη διάθεση του προπονητή του, Βασίλη Φραγκιά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της νησιώτικης ΚΑΕ για τη μετακίνησή του στο Βενετόκλειο, τους στόχους του, αλλά και τον προσεχές αγώνα των Ροδιτών κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη μεταγραφή του στον Κολοσσό: «Από την πρώτη στιγμή η συμφωνία μου με τον Κολοσσό ήταν κάτι που με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Η ομάδα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα και μέσα από τη σκληρή δουλειά θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για τον Κολοσσό: «Ο Κολοσσός είναι πολύ οργανωμένη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι όποτε μου ζητηθεί θα δίνω το… 200% των δυνατοτήτων του για να τους δικαιώσω που με έφεραν στην ομάδα».

Για τους στόχους του: «Οι δικοί μου στόχοι ταυτίζονται με του Κολοσσού. Όλοι μαζί θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχημένη χρονιά. Ο Κολοσσός όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν αρέσκεται στο να συμμετέχει απλώς στην Α1, αλλά να δίνει πάντα το κάτι παραπάνω».

Για τον επόμενο αγώνα του Κολοσσού, με τον Ίκαρο Καλλιθέας: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Ίκαρος δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και θέλει πολύ τη νίκη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ελέγξουμε το ρυθμό».

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Κολοσσού ενημερώνει για τη συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρία αθλητικών ειδών ΑΝD1. Η ανακοίνωση: «Η KAE ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με την εταιρία αθλητικών ειδών ΑΝD1. Για μία ακόμη χρονιά η γνωστή εταιρεία AND1 «ντύνει» την ομάδα μας με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και την προμηθεύει με πλήρες αθλητικό υλικό. Οι άριστοι δεσμοί και η άψογη συνεργασία ανάμεσα στην ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός και την ΑΝD1 συνεχίζεται και φέτος και για το λόγο αυτό η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Ντίνο Τόκα και την εταιρεία για την πολύχρονη κοινή πορεία».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved