Γιαννακίδης: «Η άμυνα είναι το παν!»

Γιαννακίδης: «Η άμυνα είναι το παν!»

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, με τον Μιχάλη Γιαννακίδη να τονίζει πως η άμυνα είναι το παν.

Ο 23χρονος γκαρντ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 Fm», τόνισε αναλυτικά…

Για το ματς με τον Ηλυσιακό: «Ερχόμασταν από δύο ήττες, ήταν μονόδρομος η νίκη στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Ηλυσιακός έδειξε ότι παλεύει για 40 λεπτά, έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί η άμυνά μας να μην ήταν τόσο καλή αλλά στο δεύτερο μπήκαμε συγκεντρωμένοι».

Για το άδειο γήπεδο: «Είναι πολύ άσχημο γεγονός. Επειδή έχω ζήσει το Παλατάκι γεμάτο είναι πολύ άσχημο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Πιστεύω το Σάββατο να είναι το τελευταίο ματς και να τελειώσει αυτή η κατάσταση».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, έρχεται από δύο νίκες. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τον τρόπο που παίζει ο Πανιώνιος, να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Η άμυνα είναι το παν. Δεν γίνεται σε ένα ημίχρονο να δεχόμαστε τόσους πόντους. Είναι σημαντικό να παίζουμε όλοι μαζί άμυνα και να μην αφήνουμε κάποιον αντίπαλο παίκτη να παίρνει τα πάνω του».

Για την προσωπική του απόδοση: «Το γεγονός ότι ήμουν αλάνθαστος οφείλεται στους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Ήμουν 100% εύστοχος, αυτό δεν γίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι, αυτό που έχω να κάνω εγώ είναι να δουλεύω συνεχώς».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Κατ' αρχήν να πούμε πως θα μας βοηθήσουν οι διπλοί αγώνες να δέσουμε και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Είμαστε σε δυνατό όμιλο αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τον τρόπο που επιχειρεί να παίξει ο ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να παίζουμε και με τους ψηλούς και με τα γκαρντ όπως παίζαμε με τον Μάρσαλ. Θέλουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Και ο Ντικούδης και ο Γκόρι έχουν παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο που είχε ο Μάρσαλ και ο Γκίντενς θα βελτιωθεί στο μέλλον».

Για τον Ράιτ: «Μην ξεχνάμε ότι ο Ράιτ πέρσι ήταν τραυματίας και θέλει λίγο χρόνο, αποκλείεται να ξέχασε το μπάσκετ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved