Νέος χορηγός στον ΠΑΟΚ

Νέος χορηγός στον ΠΑΟΚ

Ακόμα μία εταιρία προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (04/11) η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την «Παπαδάκης Α.Ε. Μεσίτες Ασφαλειών», στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι και η εταιρία «Παπαδάκης Α.Ε. Μεσίτες Ασφαλειών» συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Προφίλ εταιρίας: Η «Παπαδάκης Α.Ε. Μεσίτες Ασφαλειών» ιδρύθηκε από τους Κώστα και Γιώργο Παπαδάκη, έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής και τραπεζικής αγοράς και είναι εταιρία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους ασφαλιστικούς ομίλους της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέροντας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις:

-Εξεύρεση, ανάλυση και μελέτη ασφαλιστικών αναγκών.
-Πρόταση ικανοποίησης των ασφαλιστικών αναγκών μέσω προϊόντων των συνεργαζομένων ασφαλιστικών εταιριών.
-Συνεχή παρακολούθηση των ενδεχόμενων αλλαγών των ασφαλιστικών αναγκών, καθώς και νέων προτάσεων σύμφωνα με τις κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις.

Η «Παπαδάκης Α.Ε. Μεσίτες Ασφαλειών» προσφέρει προϊόντα στους παρακάτω τομείς: Περιουσίας, Απώλειας Κερδών / Παγίων Εξόδων, Αυτοκινήτων, Τεχνικών Έργων, Μεταφορών, Σκαφών, Πιστώσεων, Έργων Τέχνης, Αστικής Ευθύνης, Χρηματικών Απωλειών, Ζωής, Ανικανότητας, Συνταξιοδότησης, Παιδικών Επενδυτικών, Νοσηλείας, Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης, Επείγουσας Μεταφοράς, Απώλειας Εισοδήματος, Προσωπικών Ατυχημάτων, Ομαδικών Ασφαλίσεων, Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων.

Η «Παπαδάκης Α.Ε. Μεσίτες Ασφαλειών», εκμεταλλευόμενη την πολύτιμη εμπειρία της στην ασφαλιστική αγορά, είναι σε θέση να προσφέρει σε μια επιχείρηση:

-Συμβουλές, συστάσεις και προτάσεις για την ελαχιστοποίηση κάθε πιθανού κινδύνου που τυχόν απειλεί την επαγγελματική δραστηριότητα της επιχείρησης.
-Εξασφάλιση της ορθής ασφάλισης της επιχείρησης.
-Επιλογή ασφαλιστικών εταιριών σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, έχοντας πάντα σαν κριτήριο επιλογής την αξιοπιστία και το μέγεθος των ασφαλιστικών εταιριών.
-Ετήσια αναθεώρηση και αναπροσαρμογή της ασφαλιστικής κάλυψης σύμφωνα με τις σύγχρονες, κάθε φορά, ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης.
- Διαχείριση ζημιών (Claims Management).
-Μεγιστοποίηση του κοινωνικού προσώπου της επιχείρησης με την παροχή ομαδικών επενδυτικών και νοσοκομειακών παροχών σε στελέχη και υπαλλήλους.

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 17, 54624
Τηλ.: 2310236126, 2310236140, 69744942 98
Φαξ: 2310223180
E-mail: st.papadaki@papadakis.com.gr

Αθήνα: Μιχαλακοπούλου 35, 11528
Τηλ.: 2107258020, 2107258030
Φαξ: 2107255595
E-mail: a.papadakis@papadakis.com.gr

Ιστοσελίδα: www.papadakis.com.gr».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved