«Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, διψάνε στον Ολυμπιακό»

«Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, διψάνε στον Ολυμπιακό»

Τη γνώμη του για τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Γιώργος Σιγάλας.

Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, εξήγησε πως οι «πράσινοι» είναι καλύτεροι από πέρυσι, ενώ οι Πειραιώτες έχουν παίκτες που διψάνε για διάκριση και, το κυριότερο, παίζουν μπάσκετ! Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα του Ολυμπιακού από την Κάχα Λαμποράλ: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, ήταν διαβασμένος, είχε συγκεκριμένες μονάδες που ήταν σε πολύ καλή ημέρα. Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μια καλή ομάδα, που ο Ολυμπιακός το κράτησε αρκετά. Κρίθηκε στο σουτ… Κάποιος το έβαλε και νίκησε».

Για το φετινό Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι γίνεται δουλειά στον Ολυμπιακό. Θέλει χρόνο, γιατί είναι μια ολοκαίνουρια ομάδα με παίκτες που δεν έχουν εμπειρία, αλλά είναι ευχάριστο να βλέπουμε νέα παιδιά να τα εμπιστεύεται ο Ολυμπιακός. Σίγουρα έχει ελλείψεις, αλλά θα καλυφθούν και με τον Πελεκάνο όταν επιστρέψει. Δεν ξέρω και πόσο χρόνο θέλει για να επιστρέψει ο Βασιλόπουλος και για αυτό δεν αναφέρομαι. Ο Λούκας θα βοηθήσει πολύ, επίσης. Ο Ολυμπιακός έχει νεανική ομάδα και παίκτες που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά χθες (02/11) έδειξε ότι παίζει μπάσκετ! Αυτό είναι το σημαντικό. Ο καθένας σιγά σιγά βρίσκει το ρόλο του μέσα στην ομάδα. Βέβαια, έχει το μειονέκτημα ότι δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημά του».

Για τους στόχους που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός: «Δεν ξέρω τι στόχους έχει ο Ολυμπιακός. Είναι μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κακή ομάδα. Έχει λύσεις, μπορεί αστέρι να είναι μόνο ο Σπανούλης αλλά έχει παίκτες που διψάνε να διακριθούν και έχει και απόντες που όταν γυρίσουν θα δέσει και θα ενισχυθεί η ομάδα. Θεωρώ ότι οι στόχοι βγαίνουν μέσα από την πορεία της ομάδας. Για αυτό και χρειάζεται παιχνίδια στο πόδια του ο Ολυμπιακός».

Για το φετινό Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε ό,τι έχασε και ίσως με καλύτερο τρόπο. Ο Φώτσης που έφυγε, και για τον Παναθηναϊκό είναι απώλεια, αντικαταστάθηκε με δύο παίκτες. Γύρισε ένας πολύπειρος παίκτης, όπως είναι ο Γιασικεβίτσιους, κι εκεί θα είναι η διαφορά. Επίσης, έχει φέτος έναν υγιή Μάριτς και εκτιμώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρυσι. Θέλει και αυτός, όμως, παιχνίδια στα πόδια του. Η διαφορά φέτος είναι ότι απλώς υπάρχουν πολλές ομάδες στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και για αυτό θα είναι δύσκολο να ξαναπάρει τον τίτλο στην Ευρωλίγκα. Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν βέβαια αν φύγουν οι ΝΒΑers από τις ομάδες που στηρίζονται σε αυτούς. Αν φύγει, για παράδειγμα, ο Κιριλένκο από την ΤΣΣΚΑ θα είναι μεγάλη η διαφορά».

Για την Α1: «Υπάρχει μια πραγματικότητα: η ποσότητα των καλών Ελλήνων παικτών δεν είναι μεγάλη. Δεν υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες παίκτες, δεν είναι όπως παλιά. Έχει μειωθεί η ποσότητα. Φτάσαμε σε ένα σημείο να ξεκινά το πρωτάθλημα με 13 ομάδες και αυτό γιατί κάποιοι μηχανισμοί δεν λειτουργούν σωστά. Το ελληνικό μπάσκετ θα καταλήξουμε να είναι ερασιτεχνικό, με εξαίρεση τις δύο μεγάλες ομάδες».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved