Από το διαδίκτυο το ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός

Από το διαδίκτυο το ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός

Μπορεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ηλυσιακό να μην έχει τηλεοπτική κάλυψη, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν!

Όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς, η αναμέτρηση θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο και το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, το ΠΑΟΚ WebTV. Μάλιστα, θα υπάρχει τόσο pre-game show όσο και post-game show. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ζητούν από τους φιλάθλους τους να στηρίξουν την προσπάθειά τους, που είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ - Ηλυσιακού, που θα πραγματοποιηθεί στο «PAOK Sports Arena» το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17.00, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ WebTV.

Είναι η πρώτη φορά που ένας επίσημος αγώνας του ΠΑΟΚ, αλλά και ένας αγώνας επαγγελματικού επιπέδου στην Ελλάδα θα μεταδοθεί αποκλειστικά και μόνο από το διαδίκτυο μέσω του ΠΑΟΚ WebTV. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μετάδοση αγώνα, δεδομένου ότι θα προηγηθεί ειδικό pre-game show και θα ακολουθήσει ειδικό post-game show ζωντανά από το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ («PAOK Sports Arena»).

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, η αξιοποίηση του ΠΑΟΚ WebTV αποτελεί για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ βασική προτεραιότητα. Μέσω του καναλιού:

-Η ομάδα αποκτά επιτέλους την τηλεοπτική κάλυψη που αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της και στα εκατομμύρια των φιλάθλων της.
-Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες της ομάδας και να ενημερώνονται για όλα τα νέα της.
-Τέλος, ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής ενίσχυσης -και κατά συνέπεια αγωνιστικής ενδυνάμωσης- της ομάδας, με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας που ως σήμερα καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει εκμεταλλευτεί. Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί.

Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας είναι ένα μοναδικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πολύπλευρη ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις, έχοντας υπόψη τους ότι η ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ WebTV ισοδυναμεί με πρόσθετους οικονομικούς πόρους για την ομάδα, απαραίτητους για έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό, έναν ΠΑΟΚ πρωτοπόρο, έναν ΠΑΟΚ όπως τον ονειρεύονται τα εκατομμύρια των φιλάθλων του σε ολόκληρο τον κόσμο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved