Τσάμης: «Ακόμα καλύτερα στη συνέχεια»

Τσάμης: «Ακόμα καλύτερα στη συνέχεια»

Την ανοδική πορεία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια θέλει να συνεχίσει και φέτος ο Κολοσσός, σύμφωνα με τον Άγγελο Τσάμη.

Οι Ροδίτες έχουν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με «δύο στα δύο», κερδίζοντας εντός έδρας τον Πανιώνιο και στο Αλεξάνδρειο τον Άρη. Ο 30χρονος γκαρντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους, καθώς εξήγησε πως πρωταρχικός στόχος τους παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Πώς νιώθεις ύστερα από μια τόσο σπουδαία επικράτηση, ιστορικής σημασίας, κόντρα στον Άρη;
«Είναι από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία του Κολοσσού. Για εμάς, όμως, ανήκει ήδη στο παρελθόν, καθώς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή και καλή δουλειά που κάνουμε, καθώς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η νίκη είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να αποκτήσει σημασία και η επιτυχία κόντρα στον Άρη».

-Η νίκη αυτή ήταν ακόμη ένα βήμα προς το εμπρός, που κάνει κάθε χρόνο η ομάδα;
«Αυτό οφείλεται πρώτα από όλα στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια έχει διατηρηθεί στην ομάδα ένα βασικός κορμός και παράλληλα γίνονται πολύ καλές προσθήκες. Προς το παρόν είμαστε σε καλό επίπεδο και φέτος και νομίζω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα και στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

-Θεωρείς τον Κολοσσό ομάδα πρότυπο για τους Έλληνες αθλητές;
«Η αλήθεια είναι ότι το σωματείο έχει υγεία κι αυτό φαίνεται. Μάλιστα, φέτος μπήκαν και κάποια νέα πρόσωπα και ο στόχος είναι να παραμείνουμε στο υψηλό επίπεδο που είμαστε, αλλά και να παραμείνουμε η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της Α1».

-Ποιες ήταν οι σκέψεις όσο έφτανε η ώρα να φύγει ο Κολοσσός με το «διπλό» από το Αλεξάνδρειο;
«Από την αρχή του αγώνα ήμασταν πολύ καλά και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Απλά έπρεπε να παραμείνουμε έτσι. Είχαμε μπλοκάρει τον Άρη και πιστεύαμε στην νίκη όσο περνούσε η ώρα. Τελικά, τα καταφέραμε και αυτό είναι το σημαντικό».

-Ο απόλυτος έλεγχος του αγώνα ήταν το «κλειδί»;
«Είχαμε διαβάσει όλους τους παίκτες του Άρη πολύ καλά, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού τους. Παίξαμε από την αρχή πολύ καλά, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό και φτάσαμε στη νίκη».

-Ποιοι είναι οι φετινοί σας στόχοι, ύστερα και από αυτό το ξεκίνημα;
«Πρώτα από όλα να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατόν την παραμονή μας στην Α1. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εξίσου καλή πορεία με την περσινή και την προπέρσινη».

-Οι προσωπικοί;
«Πάντα είναι συνυφασμένοι με αυτούς της ομάδας κι αυτό δεν αλλάζει».

-Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ…
«Το μόνο που θέλουμε είναι να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος της Ρόδου μας δίνει μεγάλη ώθηση για να φτάνουμε στη νίκη. Είναι πραγματικά ο έκτος παίκτης μας και είμαστε τυχεροί που τους έχουμε μαζί μας».

-Μια πρόβλεψη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε στους στόχους μας».

-Μια ευχή;
«Υγεία σε όλους και τίποτα άλλο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved