Μαρκόπουλος: «Θα ήθελα Εθνική»

Μαρκόπουλος: «Θα ήθελα Εθνική»

Την επιθυμία του να αναλάβει κάποια στιγμή στην καριέρα του την Εθνική Ελλάδας εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην επίσημη διαδικτυακή τηλεόραση του «Δικεφάλου του Βορρά», αποκάλυψε πως είχε συζητήσει -επί Ιωαννίδη- να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Αναφέρθηκε ακόμα στην ήττα από την Καβάλα, για τη 2η αγωνιστική της Α1, τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και τον «άνετο» πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα από την Καβάλα: «Είναι αρχή της σεζόν και προσπαθούμε να ταιριάξουμε τ νοοτροπία και τα χαρακτηριστικά των νέων παικτών που ήρθαν στη δική μας φιλοσοφία. Μίλησα χθες (31/10) με τους παίκτες. Συνήθως ψάχνεις να βρεις τα αρνητικά σημεία μιας εμφάνισης. Τι δεν έχεις κάνει για να μην το επαναλάβεις. Κάναμε προσπάθεια για 37 λεπτά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στα τελευταία τρία λεπτά, όμως, δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί και δεν παίξαμε αυτό που παίζουμε ως ομάδα. Έτσι, δημιουργήθηκε άσχημη εικόνα. Ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά αυτό στα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα, να υπάρχει ένα χρονικό διάστημα στο οποίο δεν προσπαθήσαμε. Είναι αρνητικό το ότι παρατήσαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι η διαφορά είναι τελείως πλασματική».

Για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Καβάλα: «Ο Καλαμπόκης, που ήταν ο κύριος άξονας του επιθετικού παιχνιδιού μας, φορτώθηκε με δύο γρήγορα φάουλ. Στη συνέχεια φορτώθηκε ο Γκορί. Στο δεύτερο δεκάλεπτο έκανε τρία φάουλ ο Στίγκερς σε ενάμισι λεπτό. Έτσι, αναγκαστήκαμε να παίξουμε μεγάλο διάστημα του αγώνα χωρίς καθαρό πόιντ γκαρντ. Το θέμα, όμως, είναι να υπάρχει ισορροπία στα σφυρίγματα. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες και δεν λέω ότι διαφορετικά θα κερδίζαμε το παιχνίδι».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δομήθηκε με στόχο πρωτίστως να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα. Δεν μπορεί να μην κοιτάει πάντα ψηλά. Είναι λογικό πως οτιδήποτε λιγότερο από την περσινή σεζόν θα αποτελεί αποτυχία. Αυτό ισχύει περισσότερο για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Για τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ο Μπάνε είναι γενικά... άνετος. Έτσι ήταν ως παίκτης, έτσι είναι και τώρα, παρότι έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Ο παίκτης αντιμετωπίζει την κατάσταση από τη δική του πλευρά, ο προπονητής αντιμετωπίζει 12 παίκτες αλλά ο πρόεδρος ασχολείται με όλους και με κάθε λεπτομέρεια. Παρ’ όλα αυτά παραμένει άνετος».

Για το προπονητικό «απωθημένο» του: «Κάθε προπονητής θέλει να δουλεύει με τα καλύτερα ρόστερ και να παίρνει τίτλους. Θα ήθελα να δουλέψω στην εθνική ομάδα και είχε γίνει κουβέντα παλιότερα, επί Ιωαννίδη, όταν είχε ένα πρόβλημα στο να κοουτσάρει την ομάδα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved