Διευκρινήσεις, εν όψει Ολυμπιακού

Διευκρινήσεις, εν όψει Ολυμπιακού

Ανακοίνωση για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΑΓΟΡ με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο (05/11) στο «Μελίνα Μερκούρη», εξέδωσε η νησιώτικη ΚΑΕ.

Οι διοικούντες τους νεοφώτιστους καλούν τους φιλάθλους αμφότερων των ομάδων να βρεθούν στο κλειστό και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παικτών, ζητώντας παράλληλα την υποδειγματική συμπεριφορά τους, όπως υπενθυμίζουν άλλωστε στόχος τους είναι να κατακτήσουν το βραβείο ήθους του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοινώνει ότι, ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου με θέμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ρέθυμνο Aegean και του Ολυμπιακού Πειραιά και με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον συγκεκριμένο αγώνα, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Τα εισιτήρια του αγώνα βάσει νόμου είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, αγοράζονται από τα σημεία πώλησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου η διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.
2. Η προσέλευση των φιλάθλων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και από τις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρονται στα εισιτήρια.
3. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα εισέρχονται από τη Θύρα 2 του γηπέδου και η προσέλευσή τους θα γίνεται από την είσοδο που βρίσκεται επί της λεωφ. Σταμαθιουδάκη (έναντι εκκλησίας Αγ. Κωνσταντίνου).
4. Απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του «Μελίνα Μερκούρη» πλην των ομάδων και των συνοδών τους, δημοσιογραφικών συνεργείων και πρώτων βοηθειών που θα φέρουν τις σχετικές διαπιστεύσεις.
5. Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο με διακριτικά (φανέλες, κασκόλ, καπέλα) άλλων ομάδων πλην του Ρέθυμνο Aegean και του Ολυμπιακού.
6. Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φέρουν διακριτικά ή ρούχα της ομάδας τους θα εισέρχονται υποχρεωτικά από τη Θύρα 2, ακόμα και αν έχουν εισιτήριο διαρκείας του Ρέθυμνο Aegean.
7.
Απαγορεύεται οι φίλαθλοι να φέρουν στο γήπεδο μεταλλικά αντικείμενα, αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια πλαστικά και μη, φωτοβολίδες, καπνογόνα, κροτίδες τα οποία θα κατάσχονται στην είσοδο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας, αλλά και τον καταξιωμένο σε Ελλάδα και Ευρώπη Ολυμπιακό, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου για να απολαύσουμε ένα ωραίο αγώνα με αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας. Υπενθυμίζουμε επίσης στους φιλάθλους μας ότι στόχος μας φέτος είναι να κερδίσουμε το βραβείο ήθους (που συνοδεύεται και από σημαντικό χρηματικό έπαθλο), αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το Ρέθυμνο αγαπά το μπάσκετ και τον αθλητισμό και ξέρει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο με ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο. Γιατί το Ρέθυμνο έχει μόνο φίλους!».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved