Χάινς: «Στο παρκέ θα δείξουμε την αξία μας»

Χάινς: «Στο παρκέ θα δείξουμε την αξία μας»

Συγκρατημένα αισιόδοξος φάνηκε ο Κάιλ Χάινς ενόψει του επερχόμενου αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της Κάχα Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο «NovaΣΠΟΡ» και ξεκίνησε αναλύοντας τον τρόπο, με τον οποίο θα προσεγγίσουν οι «ερυθρόλευκοι» το επόμενο τους ευρωπαϊκό ματς:

«Θα έχουμε δύσκολο έργο. Έχουν καλή ομάδα, έμπειρους παίκτες και πλούσιο ταλέντο. Έχουν δύο νίκες μέχρι στιγμής στον όμιλο και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, με βάση τα όσα μας πει ο προπονητής μας. Κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο πριν αρχίσει, οπότε το τι μπορούμε να κάνουμε θα φανεί στο παρκέ».

Και συνέχισε μιλώντας για την πρώτη νίκη των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα:

«Τα δώσαμε όλα και αναδείξαμε το πάθος και την αμυντική μας διάθεση. Το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, ήταν ένα δείγμα για το πώς θα είναι φέτος η σεζόν. Θα πρέπει να δείχνουμε υψηλές ποσότητες κουράγιου, δύναμης και καρδιάς. Νομίζω πως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας θα πρέπει να παρουσιάζουμε τα στοιχεία που μας βοήθησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε ένα σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που δουλεύει σκληρά και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο».

Αναφέρθηκε επίσης στις μεταπτώσεις που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός:

«Εκτός του ότι ακόμα είναι νωρίς και η ομάδα ψάχνει να βρει την «χημεία» της, παίζει ρόλο το γεγονός ότι κάποια παιδιά έχουν άγχος που είναι αποτρεπτικό σε να δουλέψουν μέσα στο παιχνίδι με «καθαρό» μυαλό. Θα πρέπει λοιπόν να μάθουμε να παλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα και να βγάζουμε ενέργεια. Αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και ιδιαίτερα στην έδρα μας, όπου θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας».

Πρόσθεσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα σταθεροποιήσουν άμεσα την απόδοση τους σε υψηλό επίπεδο:

«Δεν μπορείς να προσδιορίσεις με σιγουριά το πότε θα φτάσουμε στο υψηλότερο μας επίπεδο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε κάθε προπόνηση ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε. Κόντρα στην Φενέρ, παίξαμε καλύτερα απ’ ότι με την Μπιλμπάο και τον ΠΑΟΚ. Αν καταφέρουμε κάθε μέρα που περνά να τελειοποιούμε έστω και ένα στοιχείο του παιχνιδιού μας, θα έχουμε πολλές πιθανότητες επιτυχίας».

Στην συνέχεια, ο Χάινς μίλησε για τις εντυπώσεις του από την μέχρι στιγμής παραμονή του στην χώρα μας:

«Λατρεύω την χώρα σας! Αν και είμαι μικρό χρονικό διάστημα, έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που μου φέρονται άψογα. Η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, αλλά παράλληλα επικοινωνούμε καλά και έξω από το γήπεδο. Πραγματικά το διασκεδάζω πολύ».

Και κατέληξε στην δική του παρουσία σαν σέντερ, παρά το χαμηλό ύψος του:

«Αν ήξερα το μυστικό για το πώς μπορεί ένας παίκτης 1.98 να παίζει αξιοπρεπώς ως σέντερ, θα είχα γράψει και το σχετικό βιβλίο για να το μάθουν όλοι και να βγάλω περισσότερα λεφτά! Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να χρησιμοποιήσω σωστά τη δύναμή, την ταχύτητα και την δομή του σώματός μου για να παίζω καλά. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα μου και τίποτα περισσότερο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved