Λινάρδος: «Κέρδος ο Χαριτόπουλος»

Λινάρδος: «Κέρδος ο Χαριτόπουλος»

Το Μαρούσι ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά κέρδισε το Δημήτρη Χαριτόπουλο, όπως παραδέχθηκε ο Νίκος Λινάρδος.

Ο τεχνικός του συλλόγου των βορείων προαστίων παραδέχθηκε πως ήθελε η ομάδα του να ήταν πιο ανταγωνιστική, κάτι που δεν στάθηκε δυνατό για το γνωστό λόγο της απαγόρευσης μεταγραφών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το γεγονός πως στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια τους έπαιξαν με Παναθηναϊκό (Κύπελλο Ελλάδας) και Ολυμπιακό (Α1): «Αισθάνομαι ευτυχισμένος, γιατί στα δύο πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν έχω παίξει με τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συναντάω προπονητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία κι εύχομαι να προχωρήσουν όσο μπορούν στο ευρωπαϊκό όνειρό τους. Ουσιαστικά, το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται μεταξύ αυτών των δύο».

Για το σημερινό (30/10) παιχνίδι: «Θα ήθελα να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά δεν έχω τα όπλα, για λόγους που είναι γνωστοί. Ελπίζω μέσα στη νέα εβδομάδα να λυθούν τα προβλήματα και η ομάδα να παρουσιαστεί διαφορετική. Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για εμάς είναι, επί της ουσίας, με την Καβάλα. Θα ήθελα τότε να έχω ενισχυμένη ομάδα».

Για το κέρδος από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Αφενός είναι οι εμπειρίες και αφετέρου ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, που τα πήγε πάρα πολύ καλά κοντά στο καλάθι και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει, όπως και τα άλλα παιδιά».

Για το εάν ήταν η πιο δύσκολη πρεμιέρα που είχε ποτέ: «Σίγουρα ήταν η πιο δύσκολη πρεμιέρα, ωστόσο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό, ειδικά για το Μαρούσι, το οποίο κλυδωνίζεται μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βωβού, που προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά όχι όπως παλιά. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα στην ομάδα. Και πέρυσι τα ίδια είχαμε, για αυτό άλλωστε έφυγα, λόγω τη ανασφάλειας που υπήρχε. Φέτος, όμως, είπα θα παλέψουμε, με τη βοήθεια της διοίκησης και την αρωγή του δήμου, αλλά και της οικογένειας Βωβού. Από εκεί και πέρα, δεν είναι δουλειά δικιά νου, ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο και εννοώ  τη Δευτέρα, όχι παραπέρα».

Για το γεγονός πως το φετινό πρωτάθλημα διεξάγεται με 13 ομάδες: «Σίγουρα, κάνει κακό που μόνο ένας υποβιβάζεται. Είναι τραγικό να μην μπορεί να στηριχθεί η προσπάθεια 14 ομάδων. Δυστυχώς, αυτά είναι σημεία των καιρών. Είναι ό,τι χειρότερο να υπάρχει ρεπό κάθε αγωνιστική για μια ομάδα. Στο τέλος θα πέσει η ομάδα που θα έχει τα περισσότερα προβλήματα εκτός παρκέ. Δεν μπορούμε πλέον να κρατήσουμε τα παιδιά με ψέματα. Εύχομαι όλοι να μην έχουν προβλήματα έως το τέλος και να μείνουν κατηγορία όσοι αξίζουν».



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved