Γκετσέφσκι: «Θα το σκεφτώ για να γυρίσω»

Γκετσέφσκι: «Θα το σκεφτώ για να γυρίσω»

Ο Σκοπιανός, Τόντορ Γκετσέφσκι, μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:

 

Το «τραγούδι» κατά της Θεσσαλονίκης και αν αυτό του σταθεί εμπόδιο να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα: «Δεν είναι τίποτε σοβαρό! Είναι πολύ παράξενο αυτό που έγινε, δεν του δίνω καμία σημασία, είναι ένα τραγούδι που τραγουδάνε οι φίλαθλοι, απλά όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια μας ήρθε έτσι στην τύχη να το τραγουδήσουμε. Χωρίς να το σκεφθούμε ούτε το είχαμε προγραμματίσει. Δεν ήξερα ότι θα υπάρξει τέτοια αναταραχή στην Ελλάδα. Δε θέλω πάντως κανένας να το πάρει στα σοβαρά αυτό που κάναμε εκεί…».

Το ενδεχόμενο αυτό να του παρουσιάσει πρόβλημα σε κάποια μεταγραφή του σε Ελληνική ομάδα: «εν το σκέφθηκα έτσι. Αντίθετα, αν κάποια ομάδα με καλέσει, ακόμη και ο ΠΑΟΚ, μπορεί να το σκεφθώ πολύ σοβαρά. Γενικά νιώθω πολύ περίεργα συναισθηματικά και θέλω να με καταλάβουν όλοι γιατί τότε που έγινε το περιστατικό ένιωθα πολύ άσχημα, είχα τραυματιστεί σοβαρά και είχα χάσει το υπόλοιπο Ευρωμπάσκετ και την αρχή της νέας σεζόν».

Τα περί συμφωνίας με την Λέφσκι: «Δεν είναι αληθές. Ή τουλάχιστον δεν έκλεισα ακόμη. Συζήτησα μαζί τους, αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Έχω άλλες 1-2 προτάσεις από τη ΜΖΤ Σκοπίων και από τη Ραμποντνίσκι. Με θέλουν, είναι σοβαρά οργανωμένες και το σκέφτομαι. Αν πάλι με ζητήσουν στην Ελλάδα ή στον ΠΑΟΚ, θα το σκεφθώ πολύ σοβαρά».

Τον τραυματισμό του: «Έχω ελάχιστες ενοχλήσεις. Είμαι καλύτερα και από βδομάδα θα αρχίσω προπονήσεις. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στον Νοέμβριο θα μπορώ να παίξω».

Το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και τι έχει μάθει γι' αυτόν: «Μιλάω συχνά με τον Τέλη Ζουρνατζίδη, είμαστε φίλοι και μάλιστα προχθές είχαμε μία ακόμη επικοινωνία. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μου είπαν ότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών και δεν ήρθα. Έχω μάθει μόνο κάποια ονόματα νέων παικτών και γι’ αυτό θέλω να έρθω στη Θεσσαλονίκη να δω την ομάδα από κοντά το συντομότερο δυνατό. Ίσως με τον Ηλυσιακό ή με τον Πανιώνιο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved