Ταπούτος: «Στο… χέρι μας»

Ταπούτος: «Στο… χέρι μας»

Αντίπαλος στα… μέτρα του Άρη είναι ο Κολοσσός Ρόδου, σύμφωνα με το Χρήστο Ταπούτο.

Οι Θεσσαλονικείς θα φιλοξενήσουν τους νησιώτες το Σάββατο (29/10), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό όσο και σε αυτό που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό, την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας, αλλά και τη συμμετοχή της στο Eurocup. «Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση», πρόσθεσε αναφορικά με το μικρό ρόστερ της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα μας. Αν κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής μας, το παιχνίδι είναι στο χέρι μας να το κάνουμε εύκολο και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το γεγονός πως η αναμέτρηση θα γίνει και πάλι χωρίς την παρουσία φιλάθλων: «Δυστυχώς, πληρώνουμε αμαρτίες του παρελθόντος και όσα έγιναν πέρυσι. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μας αρέσει και ελπίζω να μην ξαναγίνει φέτος».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Τσεκάραμε τις δυνατότητές μας κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, τον οποίο είναι η αλήθεια ότι τον προβληματίσαμε λίγο. Δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Σαν μια ομάδα, αρκετά νεαρή, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και από εκεί και πέρα να βγάλουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ομάδας: «Καλώς ή κακώς, ειδικά για εμάς τους Έλληνες είναι λογικό να μας επηρεάζει. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε παίκτες, πρέπει να κλείνουμε τα αφτιά μας και να παίζουμε για να κερδίζει η ομάδα. Τα διοικητικά προβλήματα μπορούν να λυθούν από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι είναι έμπειροι και αγαπούν τον Άρη».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη: «Αν μια ομάδα θέλει να προχωρήσει και να έχει στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να τον κοιτάξει αυτόν τον τομέα. Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση, γιατί είμαστε λίγοι σε αριθμό, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στους ρυθμούς αυτούς. Με την προσθήκη ενός ή δύο παικτών, η ομάδα θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο».

Για την προσπάθεια του Άρη στο Eurocup: «Είμαστε σε έναν όμιλο αρκετά βατό από άποψη ονομάτων και είναι μια ευκαιρία για εμάς να προχωρήσουμε».

Για την κατάσταση που επικρατεί γενικά στο ελληνικό μπάσκετ: «Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και δεν ξέρω τι έχει φταίξει. Εμείς προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε. Δυστυχώς για την Ελλάδα, τα πράγματα στο εξωτερικό είναι καλύτερα. Ελπίζω να υπάρξει βελτίωση, αν και δεν είμαι αισιόδοξος».

Για το Γιώργο Μπόγρη: «Στην Ελλάδα γενικά έχουμε μάθει να προκαλούμε την τύχη μας. Θεωρώ πως είναι παράλογο να μην μπορεί να πάει να παίξει σε μια άλλη ομάδα της Ελλάδας και να ψάχνει στο εξωτερικό».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved