Ο Ρεντζιάς αναλύει τη 2η αγωνιστική

Ο Ρεντζιάς αναλύει τη 2η αγωνιστική

Τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Α1 αναλύει ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος εύχεται παράλληλα να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο παλαίμαχος σέντερ ευχήθηκε να ολοκληρωθεί η χρονιά δίχως η κρίση να κάνει κακό στο προϊόν που λέγεται μπάσκετ: «Εύχομαι όλοι αυτοί που εμπλέκονται με τις ομάδες να τηρήσουν συμφωνίες και συμβόλαια. Γιατί όλοι υπόσχονται, όλοι στο ξεκίνημα της σεζόν δημιουργούν εντυπώσεις και στο τέλος οι χαμένοι είναι οι παίκτες. Η συντριπτική πλειονότητα των παιδιών έχει προγραμματίσει τη ζωή της βάσει αυτών των συμβολαίων -όπως κάθε εργαζόμενος. Στο τέλος της ημέρας, χωρίς παίκτες δεν γίνεται πρωτάθλημα. Εκείνοι είναι το προϊόν και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι». Είπε ακόμα…

Για το Άρης - Κολοσσός Ρόδου: «Ο Άρης, που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη της νίκης, αφού ξεκίνησε με ήττα, εν αντιθέσει με τον Κολοσσό που επιβλήθηκε στη Ρόδο του Πανιωνίου στην πρεμιέρα. Με αυτήν την καλή ψυχολογία θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, για να επιτύχει ό,τι καλύτερο, δεδομένου ότι ο Άρης δεν θα έχει μαζί του τον κόσμο του».

Για το ΚΑΟΔ - Παναθηναϊκός: «Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός δείχνει σε αυτό το ξεκίνημα ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, συνέπεια του ότι κράτησε τον ίδιο κορμό. Ο ΚΑΟΔ είναι η ομάδα που «μαζεύτηκε» τελευταία, στην πρεμιέρα με το Περιστέρι δεν έδειξε άσχημα στοιχεία, αλλά επουδενί θα απειλήσει τον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ενθουσιασμός στο γήπεδο, στο πρώτο εντός έδρας ματς του ΚΑΟΔ στην Α1 έπειτα από 10 χρόνια».

Για το Πανιώνιος - Ηλυσιακός: «Ο Πανιώνιος θα αποπειραθεί να ρεφάρει για την ήττα της πρεμιέρας και για εκείνη που είχε υποστεί από τον Ηλυσιακό, στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν διατηρήσει τον περυσινό κορμό, παρ’ όλα αυτά δεν έχουν πιάσει την απόδοση που θα περίμενε κανείς. Την ίδια στιγμή, ο Ηλυσιακός πάει με εξαιρετική ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη, ένεκα της εντυπωσιακής νίκης επί της Καβάλας, στην πρεμιέρα».

Για το Ολυμπιακός - Μαρούσι: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν, από τη στιγμή που το Μαρούσι θα εμφανιστεί με Έλληνες επαγγελματίες και Εφήβους. Θα είναι μια άλλη τύπου προπόνηση για τον Ολυμπιακό».

Για το Ίκαρος - Περιστέρι: «Ίσως είναι το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής. Ο Ίκαρος θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για φέτος και δη στην έδρα του. Έχει πολύ καλό υλικό και θα έχει πλήρες ρόστερ, με την επιστροφή των Μπέινς και Κουμπούρα. Το Περιστέρι έκανε το 1-0 επί του ΚΑΟΔ, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τους ψηλούς, περιμένοντας στην Αθήνα τον νέο του παίκτη, ενώ αναζητά και έναν ακόμα».

Για το Καβάλα - ΠΑΟΚ: «Αμφότερες έχασαν στην πρεμιέρα, η Καβάλα έδειξε να έχει πολύ καλούς ξένους, τον οποίο συνδυάζει με καλό κορμό Ελλήνων, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μεν μικρό -σε αριθμό παικτών- ρόστερ, αλλά διαθέτει εμπειρία. Θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved