Νέος χορηγός για ΠΑΟΚ

Νέος χορηγός για ΠΑΟΚ

Ακόμα μία εταιρία προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (25/11) η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρία «Mopatex Hellas», στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι και η εταιρία «Mopatex Hellas» συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να συνδυάσουν την στήριξή τους προς τον ΠΑΟΚ με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Προφίλ εταιρίας: Η Mopatex Hellas ιδρύθηκε το 2003 ως συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της Αφοί Σαμαράς Ο.Ε. - Εισαγωγική, με τον κολοσσό της ισπανικής βιομηχανίας καθαριότητας Mopatex S.A. Η άριστη δεκαετής συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών, που ξεκίνησε με το ταξίδι του Γιώργου Σαμαρά στο Ontinyent της Βαλένθια το 1993, μετεξελίχθηκε φυσιολογικά σε ένωση των δυνάμεων των δύο εταιριών με την ίδρυση της σημερινής Mopatex Hellas.

Η τεχνογνωσία και εμπειρία των Ισπανών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της καθαριότητας από την δεκαετία του ’40 με πολλές πρωτιές σε πώληση νέων προϊόντων για όλη την Ευρώπη και υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15.000 τ.μ., σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη συνέπεια και την ευστροφία των Ελλήνων, δημιούργησαν έναν εξαρχής εκρηκτικό συνδυασμό που αντικατοπτρίζεται στην αλματώδη ανάπτυξη της συνεργασίας τους.

Από τα 30 τ.μ. αποθήκης της Αφοί Σαμαρά το 1993, η εταιρία στεγάζεται σήμερα σε νεόδμητες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.700 τ.μ. στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης έχοντας τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, γκάμα προϊόντων που καλύπτει το σύνολο των αναγκών του επαγγελματία στο χώρο της καθαριότητας, διαρκή είσοδο νέων και πρωτοποριακών προϊόντων και πελατολόγιο που ξεπερνά τους εξακόσιους επαγγελματίες, χονδρέμπορους και διανομείς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτά που δεν άλλαξαν με το πέρασμα του χρόνου είναι η συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών και η προσήλωση σε τέσσερις άξονες που για την εταιρία μας αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας: ποιότητα, συνέπεια, σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, προσιτές τιμές.

Ταχυδρομική διεύθυνση: Mopatex Hellas, ΒΙΠΕ Σίνδου, Ο.Τ.32, Οδός ΔΑ12α, Γ’ Ζώνη, ΤΚ 570 22, Θεσσαλονίκη, Τ.Θ. 1327.
Ε-mails:
γραμματεία: info@mopatexhellas.gr, λογιστήριο: accounts_georgia@mopatexhellas.gr, πωλήσεις: a.kalesis@mopatexhellas.gr.
Τηλέφωνα:
2310-685833 και 2310-685995.
Fax:
2310-685995».



ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved