Από το διαδίκτυο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Από το διαδίκτυο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Από το νέο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί η αναμέτρηση των Θεσσαλονικιών με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Α1.

Όπως είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τους διοικούντες το «Δικέφαλο του Βορρά», το ΠΑΟΚ WEB TV θα δείξει σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα, αλλά και όσα θα συμβούν στο κλειστό της Πυλαίας πριν και μετά το ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρία DIGICAST A.E. εξασφάλισε τα διαδικτυακά δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για όλους τους αγώνες τη σεζόν 2011-2012, μέσω του www.paokwebtv.com. Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρουν στους ΠΑΟΚτζήδες σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  τους αγώνες της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος του εγχειρήματος είναι η ενδυνάμωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό μπορούν πλέον να συνεισφέρουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί πλέον να έχει την προβολή που του αξίζει. Μέσω διαδικτύου έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε κοντά στην ομάδα την παγκόσμια ΠΑΟΚτζήδικη οικογένεια. Οι ζωντανές μεταδόσεις είναι ένα μόνο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η αρχή των ζωντανών παραγωγών/μεταδόσεων του ΠΑΟΚ WEB TV γίνεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα (24/10) στις 19.00 το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός από το www.paokwebtv.com. Η παραγωγή θα αρχίσει αρκετή ώρα πριν από το παιχνίδι, με το pregame show. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις  πριν από την έναρξη του αγώνα, ανάλυση των δύο αντιπάλων και στατιστικά που ενδιαφέρουν.

Στις 19.00, ζωντανή μετάδοση του αγώνα με περιγραφή του ΠAOK WEB TV και σχολιασμό καλεσμένου. Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα μεταδοθεί post game show, με ανάλυση των τεχνικών στοιχείων, ζωντανή σύνδεση με την αίθουσα Τύπου του «PAOK Sports Arena» για τη μετάδοση της συνέντευξης Τύπου, καθώς και με αποκλειστικές δηλώσεις προπονητών, παικτών αλλά και παραγόντων του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια νέα εποχή και καλεί τους φιλάθλους του να στηρίξουν αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved