Ιτούδης: «Σεβόμαστε τον Άρη»

Ιτούδης: «Σεβόμαστε τον Άρη»

Χωρίς κόσμο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη, στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα τους στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Ουνιχάκα Μάλαγα, υποδέχονται αύριο (23/10, 19.00) τους Θεσσαλονικείς και φυσικά θέλουν να μπουν με το… δεξί και στην Α1. «Το πρώτο δεδομένο είναι ότι ο αυριανός (23/10) αγώνας θα έχει μια βασική διαφορά με αυτόν της Πέμπτης (20/10) απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, που δεν είναι καν αγωνιστικός. Δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας, θα αγωνιστούμε σε άδειο γήπεδο. Είναι κάτι που καθιστά ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό», ανέφερε σχετικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε, στη συνέχεια, στην ποιότητα του αντιπάλου: «Είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε προς το τέλος, με κάποιες προσθήκες. Έχουμε εικόνα του Άρη μόνο από το Κύπελλο ουσιαστικά, οπότε και είχε μόλις προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Γνωρίζουμε αρκετά, όμως κάποιους παίκτες του. Επιπλέον, θα προσπαθήσουμε και στη διάρκεια του παιχνιδιού να δούμε κάποια πράγματα. Αν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Άρη, είναι ότι έχει επιθετικό ταλέντο σε αρκετές θέσεις. Και ο Όλιβερ είναι ο σκόρερ, και ο Κεϊρούς και ο Βεργίνης που ήταν εδώ και τον ξέρουμε και ο Ταπούτος στη θέση «4».

Αναφορικά με το στιλ παιχνιδιού του Άρη, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι έχουν αρκετές καταστάσεις, αρκετούς παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να απομονωθούν, να παίξουν ένας εναντίον ενός, να σκοράρουν δηλαδή ή να πασάρουν για τους υπόλοιπους. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή».

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε και για την αγωνιστική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού, αλλά και των Θεσσαλονικιών, που έχουν δουλέψει περισσότερο: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Κάνουμε καλές προπονήσεις, θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο συγκέντρωσης που είμαστε και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε στην αρχή, ενώ και ο Άρης χρειάζεται κι αυτός χρόνο. Έχει δουλέψει περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο επίσημο αγώνα του και σίγουρα θα πρέπει, βγαίνοντας στο γήπεδο, να τον σεβαστούμε, όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο».

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή (22/10) προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved