Αλεξανδρής: «Αντίξοες συνθήκες»

Αλεξανδρής: «Αντίξοες συνθήκες»

Πολλές είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Όπως παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο Άρης FM 92.8, δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως χάνει την αισιοδοξία του, καθώς υπάρχει πλάνο που θεωρεί πως θα οδηγήσει στην υπέρβαση. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την προετοιμασία του Άρη: «Δουλεύουμε πολύ καλά, αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ. Αν αναλογιστούμε τις δηλώσεις του κ. Ομπράντοβιτς που λέει ότι δεν έχει πιάσει ο Παναθηναϊκός το 50% της απόδοσής του, φανταστείτε τι πρέπει να πω εγώ με τον προϋπολογισμό που έχουμε κι ένα ρόστερ με ρούκι. Παρ’ όλα αυτά δεν χάνω την αισιοδοξία μου, αν και δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Κάνουμε προπονήσεις χωρίς φώτα τις τελευταίες δύο ημέρες λόγω των απεργιών. Δεν είχαμε ζεστό νερό στα αποδυτήρια, αλλά είμαστε Άρης. Πρέπει να γαλουχήσουμε κάτω από αυτές τις δυσκολίες τα παιδιά, για να αντεπεξέλθουμε στο πρωταθλήματα που ξεκινάει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Γίνεται αγώνας από όλους κι αυτό το εκτιμώ. Έχουμε μείνει λίγο πίσω βέβαια, καθώς περίμενα να είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και μιλάω για τα μέλη της αρειανής οικογένειας».

Για το περιορισμένο φετινό μπάτζετ του Άρη: «Παρά το μικρό προϋπολογισμό και τα πολλά χρέη, έχω έρθει με πλάνο. Να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά και να δημιουργήσουμε μια βάση παικτών στην οποία να πατήσει ο Άρης και θα κάνει υπέρβαση. Τα προβλήματα της κοινωνίας φρενάρουν την έλευση κάποιων χρημάτων από χορηγίες και από θεσμικούς φορείς όπως η Σάρισα, η οποία λειτουργεί με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι την προβολή τους. Αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες, η ομάδα θα υποχρεωθεί το Σάββατο (22/10)  να ταξιδέψει οδικώς στην Αθήνα, κάτι που θα κάνω για πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα το κάνω αυτό».

Για το ρόστερ του Άρη: Το παρόν ρόστερ είναι το πιο φτωχό στην ιστορία του Άρη. Μπορεί να έχουμε πολλά νέα παιδιά, αλλά χωρίς εμπειρίες. Δουλεύουμε με στόχο να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και να κάνουμε την υπέρβαση».

Για τον ίδιο: «Έχω μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Όόταν παλεύω με πάθος για ένα στόχο γίνομαι άτρωτος. Τα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν μας αγγίζουν τόσο πολύ στην καθημερινότητά μας. Επικοινωνώ σε καθημερινή βάση με τον κόσμο και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για το καλύτερο της ομάδας. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα μας πάρει, αλλά κάποια στιγμή όλα τα θέματα θα μπουν σε τάξη για να δημιουργηθεί η καινούρια ιστορία του τμήματος».

Για την πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι θέλω να δω πρόοδο. Πρέπει να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη διάρκεια και κυρίως να δίνουμε πάνω από 200%. Θέλουμε να είναι μαχητές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας: «Αιφνιδιαστήκαμε με τη λογική του ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι, δεν είχαμε τον κόσμο και στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε πάρει ήδη μια διαφορά. Δεν ξέφυγε βέβαια στη συνέχεια πολύ, αλλά απωλέσαμε το ότι κάποια στιγμή πλησιάσαμε στο σκορ. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα».

Για τα μεταγραφικά: «Τουλάχιστον μέχρι τον παιχνίδι με τον Κολοσσό θέλουμε να έχουμε τους δύο παίκτες που θέλουμε. Υπήρξε συμφωνία με τον Τσαλδάρη, αλλά υπάρχει στασιμότητα λόγω οικονομικής στενότητας».

Για τον κόσμο του Άρη: «Η ομάδα χρειάζεται πραγματικά τον κόσμο της όταν έχει δυσκολίες, γιατί τότε τον έχει πιο πολύ ανάγκη. Περίμενα τα διαρκείας να είναι περισσότερα. Υπάρχει μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά η τιμή του εισιτηρίου είναι μικρή. Έπρεπε να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια».

Για την κλήρωση των ομίλων του Eurocup: «Παίζουμε με ομάδες που είναι στα μέτρα μας. Μας δίνεται η ευκαιρία, αν είμαστε προσεκτικοί, να πάμε στην επόμενη φάση και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία».



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved