Γκίντενς: «Ανάλογο αποτέλεσμα και με Ολυμπιακό»

Γκίντενς: «Ανάλογο αποτέλεσμα και με Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εις βάρος του Ικάρου Καλλιθέας και πλέον θα βρει στο δρόμο του τον Ολυμπιακό.

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πετύχει ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό κόντρα στον Ίκαρο αν δουλέψει σωστά. Ο Αμερικανός μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε αναλυτικά…

Για τον αγώνα με τον Ίκαρο και τη δική του παρουσία: «Προετοιμαζόμασταν καιρό για αυτό το παιχνίδι, και το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τον αγώνα και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο. Προσωπικά θα συνεχίζω να δουλεύω σκληρά γιατί είμαι ένας παίκτης που δένεται συναισθηματικά με την ομάδα και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Στόχος μου είναι να συνεχίζω να παίζω καλά, να βγάζω όλη την ενέργεια μου μέσα στο παρκέ. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να παίζω καλά και να σκοράρω με διαφορετικούς τρόπους. Έχετε να δείτε πολλά ακόμα περισσότερα».

Για το κλειδί της νίκης του ΠΑΟΚ: «Πολλά πράγματα βοήθησαν στο να πάρουμε τη νίκη. Χθες πήραμε πολλά ριμπάουντ, ο Δήμος ήταν σε πολύ καλή ημέρα, και αυτό μας βοήθησε στο να σκοράρισμα και επίσης είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Κερδίσαμε πολλές μάχες κάτω από τη ρακέτα».

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τι γνωρίζει για τον αντίπαλο: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με πολύ καλό ρόστερ. Αν και μόλις χθες τελειώσαμε τον αγώνα με τον Ίκαρο, πρέπει να σκεφτόμαστε και το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε όλο τον καιρό να προετοιμαστούμε , να δουλέψουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έτσι ώστε να πετύχουμε ανάλογα αποτελέσματα».

Για την απουσία του κόσμου από το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και τι έχει ακούσει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ήμουν απογοητευμένος. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί ξέρω πως οι οπαδοί της ομάδας είναι «τρελαμένοι» και πολύ φωνακλάδες και βοηθάνε σε κάθε παιχνίδι την ομάδα. Αυτό που έχω να τους πω είναι ότι θα παίξω με την καρδιά μου για αυτούς».

Για την αναβολή της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είμαι απογοητευμένος γιατί τόσο εγώ όσοι και οι συμπαίκτες μου περιμέναμε με αγωνία την πρεμιέρα. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας επηρεάσει αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα για την πρεμιέρα».

Για την εμπειρία του στην Ευρωλίγκα: «Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση , με πολύ κόσμο και σίγουρα αποτελεί χαρά για έναν αθλητή να συμμετέχει σε αυτή. Ο ΠΑΟΚ μόνο εμπειρίες κέρδισε από τον αγώνα αυτό για το Ευρωπαϊκό κύπελλο. Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο είχε αυτοπεποίθηση, και έδειξε πως έχει χημεία».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι τη φετινή χρονιά: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βήμα -βήμα να προσπαθούμε για ότι καλύτερο».

Για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη ωστόσο δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα όλες τις ομορφιές της γιατί προπονούμαι πολλές ώρες. Σίγουρα όμως μου αρέσει που είναι κοντά η θάλασσα. Έχει πολύ ζεστούς ανθρώπους και γενικά είναι ένας ωραίος τόπος διαμονής».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved