Νέος χορηγός για τον ΠΑΟΚ

Νέος χορηγός για τον ΠΑΟΚ

Ακόμα μία εταιρία προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (13/10) η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη Morgen Real Estate, στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι και η εταιρία Morgen Real Estateσυμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Το προφίλ της Morgen Real Estate: Η Morgen έρχεται να καλύψει το κενό μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης και υποστήριξης στο χώρο των ακινήτων. Επαγγελματίες κτηματομεσίτες και εκτιμητές ακινήτων με άριστη γνώση της αγοράς ακινήτων στη Θεσσαλονίκη, μηχανικοί και αρχιτέκτονες με πολυετή εμπειρία εξασφαλίζουν στη Morgen τη δυνατότητα να σας παρέχει με ταχύτητα, αξιοπιστία και εγγυημένα αποτελέσματα τις παρακάτω υπηρεσίες: αγορά, πώληση, ενοικίαση επαγγελματικών χώρων, ανακαίνιση, ενεργειακή πιστοποίηση και αναβάθμιση, φωτοβολταϊκά, νομική κάλυψη, δάνεια/χρηματοδοτήσεις.

Βασικές μας αρχές είναι:

-Να αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
-Να τηρούμε πιστά τις διαδικασίες, τα χρονοδιαγράμματα, και το κόστος των εργασιών που συμφωνούμε και αναλαμβάνουμε είτε αυτό αφορά την αγορά, πώληση, μίσθωση, κατασκευή ή ανακαίνιση ακινήτων, είτε αφορά την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
-Να εγγυούμαστε για το τελικό αποτέλεσμα.

Morgen Real Estate: Ανδριανουπόλεως 11 (Θερμαϊκού 2-4), 55133, Καλαμαριά.
Τηλέφωνο:
2310404280
Φαξ:
2310404289.
Web: www.morgen.gr.
Ε-mail: info@morgen.gr».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved