Ομπράντοβιτς: «Να επαναλάβουμε τις επιτυχίες»

Ομπράντοβιτς: «Να επαναλάβουμε τις επιτυχίες»

Την υπόσχεσή του πως οι «πράσινοι» δουλεύουν σκληρά για να επαναλάβουν τα περσινά κατορθώματα, έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την παρουσίαση της νέας εξάστερης εμφάνισης του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός, σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του ρόστερ του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως ξεκινάει μια ακόμα δύσκολη σεζόν, όπου όλοι δουλεύουν για να κάνουν το καλύτερο δυνατό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε στην έναρξη μίας ακόμα σεζόν, στην οποία θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τις επιτυχίες μας. Έχουμε μερικούς νέους παίκτες, με τους οποίους δουλεύουμε όλοι μαζί σκληρά να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα».

Γιασικεβίτσιους: «Θα κάνουμε τα πάντα»

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, ο οποίος επέστρεψε στους Πρωταθλητές Ευρώπης, κινήθηκε στο ίδιο… μοτίβο με τον τεχνικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

«Καλό απόγευμα σε όλους. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και να πετύχουμε τα ίδια επιτεύγματα με την προηγούμενη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λόγκαν: «Ελπίζω να αρέσει στους φιλάθλους»

Ένας ακόμα «νέος» παίκτης των Πρωταθλητών Ευρώπης, ο Ντέβιντ Λόγκαν αναφέρθηκε στον σχεδιασμό των νέων εμφανίσεων.

«Χαίρεται. Είναι καλό που έχουμε νέες εμφανίσεις. Ελπίζω να πάρετε καλές φωτογραφίες από τις νέες μας εμφανίσεις. Είναι η καλύτερη εμφάνιση που έχω φορέσει. Όταν αγωνίζομαι θέλω να έχω στραμμένη την προσοχή μου στον αγωνιστικό χώρο και να μην σκέφτομαι αν θα ζεσταθώ. Ελπίζω να αρέσει αυτή η εμφάνιση στους φιλάθλους μας και να μας υποστηρίξουν».

Καλάθης: «Δουλεύουμε σκληρά»

Την ευχή του να βοηθήσει όσο μπορεί για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του, εξέφρασε ο Πατ Καλάθης.

Ο δυναμικός άσος, κατά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης, ανέφερε: «Ευχαριστούμε που είστε εδώ σήμερα. Είμαι στην ομάδα για να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για να επαναλάβουμε τις επιτυχίες. Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σμιθ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία»

Από την μεριά του, ο Στίβεν Σμιθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νέα… σελίδα στην καριέρα του.

«Καλό απόγευμα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε να μας υποστηρίξετε. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε και βρίσκομαι στην ομάδα».

Κυρίτσης: «Το δικό μου λιθαράκι»

Την επιθυμία του να κάνει ό,τι μπορεί για να προσθέσει το δικό του… λιθαράκι στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Αλέξης Κυρίτσης.

Ο Έλληνας άσος, ανέφερε: «Σίγουρα ξεκινάει μια σεζόν που θα έχει πολλές προοπτικές για εμένα να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να κάνω ό,τι μπορώ και να βοηθήσω στις επιτυχίες της ομάδας, ικανοποιώντας τον κόσμο, το τεχνικό επιτελείο και τους προέδρους κ.κ. Γιαννακόπουλους».

Απών από την εκδήλωση ήταν δικαιολογημένα, ο Κώστας Τσαρτσαρής, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί και δεν του επέτρεψε να δώσει το «παρών».

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ολοκληρώθηκε με την παράδοση της νέας εμφάνισης στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο και στον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μάλιστα, ο Σέρβος αστειεύτηκε, τονίζοντας: «Ελπίζω να μην χρειαστώ να αναγκαστώ και να παίξω μπάσκετ». Ο... επίλογος της εκδήλωσης «γράφτηκε» με αναμνηστικές φωτογραφίες του Παύλου Γιαννακόπουλου μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας, πίσω από τα τρόπαια του Πρωταθλητή Ελλάδας και του Πρωταθλητή Ευρώπης».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved