Πληθαίνουν οι «300 του ΠΑΟΚ»

Πληθαίνουν οι «300 του ΠΑΟΚ»

Ακόμη ένας χορηγός προστέθηκε στο ειδικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (11/10) η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με το Στράτο Γεωργιάδη, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Η ανακοίνωση: «H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι και ο Στράτος Γεωργιάδης συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν την στήριξή τους στην ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Προφίλ: Ο Στράτος Γεωργιάδης δραστηριοποιείται στον εκτελωνιστικό χώρο επί μακρά σειρά ετών.  Η καθημερινή δραστηριότητα τόσο του ιδίου, αλλά και των συνεργατών του, επεκτείνεται σε όλα τα τελωνεία του νομού μας και όπου αλλού είναι απαραίτητο στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία. Με βαθιά γνώση όλων των αντικειμένων και των διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθηθούν για το μέγιστο συμφέρον της εταιρεία σας, και με τεράστια πλέον εμπειρία, αυτός και οι συνεργάτες του χειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και έχει αποδειχθεί στη μέχρι τώρα πορεία τους, όλα τα πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την εισαγωγική ή την εξαγωγική σας δραστηριότητα της επιχείρησής σας.

Διαθέτει τη βούληση και τους τρόπους που του επιτρέπουν να είναι πρωτοπόρος στις εξελίξεις του χώρου και όχι ουραγός. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ενημερώνεται και αξιοποιεί αμέσως ό,τι καινούριο δεδομένο υπάρξει και μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των πελατών του.

Παράλληλα, έχοντας ως πελάτες μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των αεροπορικών, ναυτιλιακών, σιδηροδρομικών, αλλά και οδικών μεταφορών, και χτίζοντας μαζί τους εδώ και πολλά χρόνια μια αμφίδρομη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, έχει επεκτείνει το φάσμα της συνεργασίας του μαζί τους, διεκδικώντας και κερδίζοντας προσιτές λύσης και προνόμια που καλύπτουν την κάθε είδους και τρόπου μεταφορά από οποιοδήποτε μέρος της γης χρειαστεί να την πραγματοποιήσετε. Από το μικρότερο δέμα έως και για εμπορεύματα χιλιάδων τόνων.

Είναι σε θέση δηλαδή παράλληλα με τις εκτελωνιστικές υπηρεσίες του να σας προσφέρει και πλήρη, και σε κάθε περίπτωση, ανταγωνιστικά πακέτα μεταφοράς για τις εισαγωγές ή τις εξαγωγές της εταιρείας σας.

Γραφείο: Εμπορευματικός Σταθμός - Αεροδρόμιο «Μακεδονία», Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνο/φαξ:
2310 475066.
Κινητά τηλέφωνα:
6977 000031, 6977 264337.
Web site:
www.e-ektelonistis.gr.
E-mail:
stratos@e-ektelonistis.gr».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved