Αλεξανδρής: «Κεντρική διαχείριση ή αναβολή...»

Αλεξανδρής: «Κεντρική διαχείριση ή αναβολή...»

Ο προπονητής του Άρης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσλονίκης και τέθηκε υπέρ της αναβολής της πρεμιέρας αν δε βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε  ο προπονητής του Άρη, κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής:


Αρχικά ο κ. Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην χθεσινή ανοιχτή προπόνηση του Άρη, όπου έδωσε το παρών και ο κόσμος της ομάδας :

«Το μόνο σίγουρο αυτή την εποχή είναι ότι ο κόσμος δεν σκέφτεται τόσο τα αθλητικά, υπάρχει μια αναστάτωση από τα νέα μέτρα και μια γενική ανακατωσούρα όλο αυτό το διάστημα στην κοινωνία για την γενικότερη οικονομική κατάσταση. Με βάση αυτό έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου χθες στο γήπεδο. Φέτος η ομάδα δεν έδωσε ούτε ένα φιλικό μπροστά στον κόσμο της και είναι πραγματικά πολύ άσχημο να παίζει σε άδεια καθίσματα, το άθλημα είναι ανταγωνιστικό και ο κόσμος είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες, παίζουν καλύτερα με κόσμο πάντοτε. Εγώ και όταν ήμουν παίκτης ακόμη ήθελα να παίζω μπροστά σε πολύ κόσμο, ακόμη και όταν έπαιζα εκτός έδρας, ήθελα να είναι γεμάτα τα γήπεδα.

Οι παίκτες του Άρη πρέπει να μάθουν να ανταποκρίνονται σε τέτοιες συνθήκες, να παίζουν καλά είτε με τον κόσμο στο πλευρό τους εντός έδρας αλλά και εκτός έδρας σε έδρες με πολύ κόσμο. Προσωπικά επικοινωνώ με τον κόσμο πολύ συχνά και μου αρέσει να το κάνω αυτό, το μεγάλο ερώτημα αυτή την στιγμή είναι τι φίλαθλους θέλουμε να έχουμε στην ομάδα και τι θέλουν αυτοί, θέλουν να είναι δίπλα στην ομάδα και να έρχονται στο γήπεδο μόνο όταν η ομάδα πάει καλά; Αυτή την στιγμή το σωματείο πάει να ξεχρεώσει, δεν πρέπει ο κόσμος να σταθεί στο πλάι του; Ο κόσμος αγαπά την ομάδα πιστεύω και πρέπει να την βοηθήσει, είτε με εισιτήρια διαρκείας είτε με το να έρχονται στο γήπεδο. Ντρέπομαι που το λέω αλλά χθες μετά την προπόνηση έγινε ένα συμβούλιο και προσπαθούσαμε να βρούμε χρήματα για να δώσουμε κάτι στα παιδιά που είναι στην ομάδα»
Για την φημολογία που θέλει τον Νίκο Χατζηβρέττα να επιστρέφει στον Άρη :
«Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε για αυτό το ενδεχόμενο και μετά μίλησα και με τον Νίκο, του ζήτησα να κάνει μια κίνηση καλής θέλησης και να επιστρέψει στην ομάδα για να κλείσει εδώ την καριέρα του. Σίγουρα πολλά χρήματα δεν υπάρχουν ενώ υπάρχει και αυτή η παλιά οφειλή στον Νίκο από τα προηγούμενα χρόνια και προς τιμή του ο Νίκος που είπε ότι η σκέψη του δεν απέχει πολύ από την δική μου. Τώρα λοιπόν είναι θέμα της διοίκησης να τα βρει μαζί του και να μπορέσει να τον φέρει στην ομάδα»

Για την φετινή ομάδα του Άρη και τις φωνές πολλών ότι έγινε λάθος σχεδιασμός :
«Δεν ήταν λάθος ο σχεδιασμός, απλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ξεκινήσαμε με έφηβους και 1 παιδί από την Β` Εθνική καθώς και με νεαρούς Αμερικανούς και δεν φοβήθηκα μήπως τσαλακωθεί η φήμη μου κάνοντας τα φιλικά που κάναμε και με τις άσχημες εμφανίσεις. Παίξαμε όλα τα φιλικά χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, λείπουν ένας πλέι μέικερ, ένα τριάρι και ένα πεντάρι, αν τα είχαμε η εικόνα μας θα ήταν πολύ καλύτερη στα φιλικά. Με τον Τσαλδάρη ή ένα άλλο τριάρι και με έναν ακόμη ψηλό, το ρόστερ θα είναι πλήρες, αν τώρα έρθουν και άλλα παιδιά όπως ο Χατζβρέττας χωρίς να επιβαρυνθεί το μπάτζετ πολύ, τότε ακόμη καλύτερα»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου θα κάνει ντεμπούτο ο νέος πλέι μέικερ και την σύμπτωση με την εμφάνιση του Άαρον Μάιλς παλαιότερα :
«Εύχομαι να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να γίνει πάλι ότι είχε γίνει και τότε με τον Ολυμπιακό, εύχομαι να επαναληφθεί αυτή η σύμπτωση. Οι 2 ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης»

Τέλος, για το θέμα των τηλεοπτικών και την έναρξη του πρωταθλήματος, ο κ. Αλεξανδρής σχολίασε :
«Έτσι δεν προάγεται το άθλημα, πρέπει να υπάρξει κεντρική διαχείριση για να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα αλλιώς δεν έχει νόημα να παίζουμε καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει πολύ. Αυτές οι ομάδες θέλουν να κάνουν περίπατο στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι αποχώρησαν από την κεντρική διαχείριση. Πέρυσι με εξαίρεση τους αγώνες εναντίον αυτών των ομάδων, το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό και έγιναν πολύ καλά παιχνίδια αλλά φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει. Από ότι αντιλαμβάνομαι ο πρόεδρος μας θα ζητήσει σήμερα αναβολή του πρωταθλήματος και πολύ καλά θα κάνει κατά την άποψη μου. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αν ήθελε θα μπορούσε να βρει και μόνος τηλεοπτική στέγη, θα επιβιώσει, δεν θα έχει πρόβλημα αλλά από την άλλη δεν μπορώ να αγνοήσω την κραυγή αγωνίας όλων των υπολοίπων ομάδων»



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved