Γκαγκαλούδης: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση»

Γκαγκαλούδης: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση»

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο Μαρούσι παραμονή του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Η ομάδα του Βορείων προαστίων οφείλει χρήματα στον Τζάρεντ Χόμαν ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε τον διακανονισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές. Κάτι που έχει φέρει το Μαρούσι στα όρια της διάλυσης. Ο Γκαγκαλούδης μιλώντας στον αέρα του «NOVASportFM» δεν παρέλειψε έτσι να υποστηρίξει πως υπήρχαν σκέψεις να μην κατέβει καθόλου η ομάδα στον αυριανό (11/10) αγώνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει καθώς οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το «παρών».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Μαρούσι, ενόψει και της αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αύριο αρχίζει ουσιαστικά η χρονιά με το Κύπελλο και τη συμμετοχή των ομάδων της Α1, αλλά εμείς είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη φάση, μπορώ να πω και σε τραγική κατάσταση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν ξέρουμε καν πόσοι θα είμαστε και ποιοί θα είμαστε, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα είμαστε μόνο τέσσερις άντρες και από κει και πέρα έφηβοι».

Για το αν υπήρχε η σκέψη να μην κατέβει καθόλου η ομάδα στον αγώνα: «Υπήρχε, αλλά η άποψή μου είναι ότι είτε κατέβουμε με τέσσερις παίκτες από την αντρική ομάδα και τους έφηβους, είτε δεν κατέβουμε καθόλου, το ίδιο πράγμα θα είναι. Η ομάδα όμως θα παρουσιαστεί στο γήπεδο γιατί είμαστε υποχρεωμένοι και θα το κάνουμε. Από κει και πέρα το πως θα είμαστε κανείς δεν ξέρει».

Για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Λινάρδο και πως αντιμετωπίζει η ομάδα το ζήτημα που προέκυψε με τα οφειλόμενα στον Τζάρεντ Χόμαν: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος εδώ και ένα μήνα μάχεται με τα λίγα όπλα που έχει. Όσοι ασχολούνται όμως με το μπάσκετ γνωρίζουν ότι είμαστε μια έτοιμη ομάδα και θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα αν καταφέρουμε και αποσπάσουμε το πολυπόθητο ναι από τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου τον Χόμαν για τον διακανονισμό με τα χρήματά του. Από κει και πέρα αν δεν γίνει αυτό η ομάδα θα αδειάσει. Ακόμα όμως δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα και για αυτό θα κατέβουμε αύριο έτσι όπως προανέφερα. Η ομάδα όμως είναι έτοιμη, κάναμε καλή προετοιμασία, δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό όλοι μαζί, υπάρχουν παίκτες, ξένοι, υπάρχει και ο Νέστορας Κόμματος. Απλά αν δεν πάρουμε το χαρτί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γιατί δε θα ξέρουμε ποιοί παίκτες θα μείνουν στην ομάδα».

Για το στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα και αν είναι αυτός είναι η σωτηρία: «Ακόμα δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω κάτι, είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις για θέσεις, σωτηρία, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Και πέρσι ξεκινήσαμε και δημιουργήθηκε η ομάδα πέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μιλούσαμε για σωτηρία και η ομάδα ήταν τρίτη στα τρία τέταρτα του πρωταθλήματος και τερμάτισε πέμπτη στο τέλος της σεζόν. Σίγουρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα μονόδρομος είναι η σωτηρία, αλλά αν η ομάδα παίξει έτσι όπως είναι να παίξει, με τους παίκτες που έχει πάρει και με τις προσθήκες που έχει κάνει, σίγουρα σκοπός δε θα είναι η σωτηρία θα είναι κάτι παραπάνω, γιατί η ομάδα θα είναι καλή και κατά την προσωπική μου άποψη και καλύτερη από πέρσι με τους παίκτες που έχει πάρει».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved