Χάινς: «Να κερδίσω τον Μπατίστ»

Χάινς: «Να κερδίσω τον Μπατίστ»

Έτοιμος να γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι ο Κάιλ Χάινς!

Ο 25άχρονος Αμερικανός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», στην οποία αναφέρθηκε στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα, την «πείνα» που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά και την κόντρα του με το Μάικ Μπατίστ. «Ήρθα για να τον κερδίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη μετάβασή του στο υψηλότερο επίπεδο: «Είμαι ενθουσιασμένος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνω τι αξία έχει, ποια είναι η ιστορία της ομάδας και το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι για αυτή. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα των επίσημων αγώνων για να δω… Περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας καταλαβαίνεις τη δυναμική που έχει η ομάδα».

Για το νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε στην ομάδα αρκετά παιδιά χωρίς εμπειρία στην Ευρωλίγκα και μικρότερο μπάτζετ. Αυτό, όμως, δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς Ίβκοβιτς είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα καταφέρει να μας κάνει ομάδα. Είμαστε όλοι νεαροί, γεμάτοι ενέργεια και πάθος, πεινασμένοι να κατακτήσουμε τίτλους, να γράψουμε ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην καριέρα μας».

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Ειλικρινά, είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και όταν ο ατζέντης μου μου είπε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του απάντησα πως καλύτερα θα ήταν να σταματήσει τα αξία… Υπέγραψα αμέσως, εκπληρώνοντας το όνειρό μου και θέλω να το ζήσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχω μεγάλους στόχους και θέλω να τους πετύχω στον Ολυμπιακό».

Για το εάν είναι έτοιμος για τη μάχη του με το Μάικ Μπατίστ: «Είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Τώρα πια είναι αντίπαλός μου και είμαι χαρούμενος που θα έχω την πρόκληση να τον ανταγωνιστώ. Ήρθα για να τον κερδίσω».

Για τα υποτιμητικά σχόλια που ακούει για το ύψος του: «Τα ακούω συχνά, αλλά σε όλη μου την καριέρα έχω απίστευτη θέληση να κερδίζω. Τους καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Δεν θα ψηλώσω άλλο στα 25 μου, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έμαθα να κερδίζω αβαντάζ από τους ψηλότερους αντιπάλους μου λόγω της δύναμης, της ταχύτητας, του πάθους και του τρόπου παιχνιδιού μου. Αν το σκεφτόμουν συνέχεια, δεν θα κατάφερνα τίποτα. Βρήκα, όμως, άλλους τρόπους να είμαι αποτελεσματικός».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved