Ιτούδης: «Οσο το δυνατόν καλύτεροι»

Ιτούδης: «Οσο το δυνατόν καλύτεροι»

Για τον αγώνα με το Περιστέρι (06/02, 17.00, ΕΤ1) μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των «πρασίνων» τόνισε: «Σεβόμαστε κάθε παιχνίδι και κάθε αντίπαλο και με αυτό το σκεπτικό θα προετοιμαστούμε και θα αγωνιστούμε. Έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό παίζει καλύτερα, έχει πάρει και κάποιες νίκες, έχει διάφορες ανακατατάξεις σε ό, τι αφορά το ρόστερ σε σχέση με την ομάδα που είδαμε στον πρώτο γύρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς, είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, συγκριτικά με το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ».

Αναφερόμενος στην ομάδα των δυτικών προαστίων υποστήριξε: «Είχε μείνει κοντά στο σκορ στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ για δύο δεκάλεπτα. Είχε χρησιμοποιήσει διάφορες άμυνες, είτε ζώνες, είτε μαν του μαν, είτε διάφορες καταστάσεις στο δύο εναντίον δύο παιχνίδι, στο πικ εντ ρολ μας, διαφορετικές από ότι άλλες ομάδες. Είναι μία ομάδα που παντρεύει το ταλέντο με την εμπειρία. Οι ξένοι της κάνουν αρκετά καλή δουλειά, συν τον Παπανικολάου που έχει τεράστια εμπειρία στην κατηγορία. Τα δύο πόιντ γκαρντ, ο Μάντζαρης και ο Μότσνικ, είναι ιδιαίτερα δημιουργικά. Είναι ομάδα που παλεύει, έχει διάφορες καταστάσεις τακτικής, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Θα προσπαθήσει να ποστάρει τον Παπανικολάου, να παίξει με τέσσερις κοντούς, ώστε να αναγκάσει τους δικούς μας ψηλούς να βγουν, θα παίξει με τον Τσιάκο που παίζει με πρόσωπο. Υπάρχουν κομμάτια τακτικής διάφορα που θα δούμε, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά και επικίνδυνο που θα πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα για να φύγουμε νικητές. Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε μια προπόνηση σήμερα, για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό, αλλά και ότι έπεται. Γενικότερα, θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα. Και θέλουμε την καλή προπόνηση, για να παρουσιαζόμαστε καλά στα παιχνίδια».

Εκτός ο Καϊμακόγλου

Ούτε στον αγώνα με το Περιστέρι θα αγωνιστεί ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος και σήμερα (05/02) προπονήθηκε ατομικά. Για αυτήν την αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ούτε ο -εδώ και καιρό- τραυματίας Αλεξ Μάριτς.



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved