Διαμαντίδης: «Στόχος μας η βελτίωση»

Διαμαντίδης: «Στόχος μας η βελτίωση»

Ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου τέθηκαν σήμερα (05/10, 12.30) οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού. Το Onsports βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν.

Η καθιερωμένη Media Day της Ευρωλίγκας έλαβε χώρα στην κεντρική σάλα του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και, κατά τη διάρκειά της, έγιναν η επίσημη φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση της ομάδας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ανέφερε: «Ολοκληρώσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, ξεκινήσαμε και τα φιλικά, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμα. Είδαμε διάφορα πράγματα, σε λίγες ημέρες ξεκινούν και τα επίσημα παιχνίδια, έχουμε λίγο ακόμα καιρό μπροστά μας προπονήσεων. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ο στόχος μας είναι να είμαστε όλοι μαζί υγιείς, για να μπορέσουμε να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Καθημερινά, μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια, ο στόχος μας είναι η βελτίωση».

Σε ερώτηση για την αποχώρηση των Αντώνη Φώτση και Ντρου Νίκολας, απάντησε: «Έφυγαν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά ήρθαν δύο άλλοι. Ο στόχος μας, τώρα, είναι να μπουν τα παιδιά στο παιχνίδι και τη φιλοσοφία μας».

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε: «Δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε να κάνουμε πολλές και καλές προπονήσεις ακόμα. Αναμένεται να δέσουμε παιχνίδι το παιχνίδι, μια και έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι να είμαστε υγιείς».

Αναφορικά με το λόγο που τον οδήγησε στην επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε: «Γιατί όχι; Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, έχω φίλους και η Αθήνα είναι φανταστική πόλη. Η μεγαλύτερη αγάπη μου είναι η κόρη μου, είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Αθήνα».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του σχολίασε: «Γνωρίζουν πως δουλεύουμε πολύ σκληρά και μας εμπιστεύονται. Ξέρουν πως θα κάνουμε τα πάντα στο παρκέ».



Σάκης Δεληγιώργης: Ήταν έμπειρος οδηγός γουρούνας - Τι λέει ξάδερφος του Παραολυμπιονίκη που πέθανε
Σάκης Δεληγιώργης: Ήταν έμπειρος οδηγός γουρούνας - Τι λέει ξάδερφος του Παραολυμπιονίκη που πέθανε
Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved