Κέσελ: «Θα πάμε στο Φάιναλ Φορ»

Κέσελ: «Θα πάμε στο Φάιναλ Φορ»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μάρκο Κέσελ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς με δηλώσεις του στη διαδικτυακό κανάλι της Ευρωλίγκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο Φάιναλ Φορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Κέσελ…

Για τη νέα σεζόν: «Η ομάδα τη νέα σεζόν θα είναι σχεδόν καινούργια αφού ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα, αρκετοί νεαροί παίκτες οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν, να βελτιωθούν και να φτιάξουν ένα καλό όνομα στον χώρο του μπάσκετ. Πέρυσι η ομάδα αποτελούνταν από παίκτες-αστέρες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Πιστεύω ότι και φέτος με σκληρή δουλειά και υπομονή, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που -ευρωπαϊκά- είναι η συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης».

Σε ερώτηση που έχει να κάνει με τον αποκλεισμό - σοκ από τη Σιένα και τον τρόπο που επιδρά αυτό το γεγονός στην ομάδα: «Αυτή είναι η ζωή, έτσι είναι το μπάσκετ και αυτό δεν αλλάζει. Πέρυσι κάναμε πολλές μεγάλες νίκες αλλά παράλληλα ηττηθήκαμε σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτό με τη Σιένα πριν το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Έτσι είναι το μπάσκετ και το μόνο που έχεις να κάνεις μετά από κακά αποτελέσματα είναι να συνεχίζεις της σκληρή δουλειά, πάντα με ψηλά το κεφάλι. Στόχος την περσινή σεζόν ήταν η συμμετοχή στο φάιναλ φορ και το ίδιο στοχεύουμε και φέτος».

Σχετικά με το ρόλο που θα έχει φέτος στον Ολυμπιακό: «Κάθε σεζόν δουλεύω πολύ σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου ενώ μαζεύω πολλές εμπειρίες μέσα από τους αγώνες σε αυτό το επίπεδο. ήρθα από τον Ερυθρό Αστέρα στον Ολυμπιακό κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Αποτελώ μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας και θεωρώ οτι φέτος θα έχω πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα και περιμένω πως και πως να αρχίσουν οι αγώνες».

Για τα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στο ρεπερτόριό του: «Πάντα πρέπει να βελτιώνεσαι για να γίνει ένας καλύτερος παίκτης. Γνωρίζω τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα που έχω ως παίκτης και αυτό που κάνω σε κάθε προπόνηση είναι να βελτιώνω τις αδυναμίες μου. Σίγουρα δουλεύω και τα δυνατά μου σημεία γιατί για να καταφέρεις να βελτιωθείς σαν παίκτης θα πρέπει να ισορροπήσεις τις αδυναμίες σου με τα προτερήματα που έχεις ως αθλητής».

Στο λόγο που ο Θρύλος θα είναι διαφορετικός από πέρυσι ο Μάρκο Κέσελ απάντησε: «Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν όπως είπαμε πολλοί νεαροί παίκτες οι οποίοι θα δώσουν περισσότερη ενέργεια στην ομάδα. Πέρυσι είχαμε έμπειρους παίκτες και πετύχαμε οτι πετύχαμε. Φέτος θα προσπαθήσουμε να δέσουμε σαν ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε οτι καλύτερο μπορούμε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του».

Για το πως ο Ολυμπιακός θα βρει χημεία μετά τον ερχομό τόσων νέων παικτών: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να προπονηθούμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Παιχνίδι με το παιχνίδι, εβδομάδα με την εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι και κατά τη διάρκεια της σεζόν θα μπορέσουμε να δούμε κατά πόσο ικανοί είμαστε ώστε να πάμε στο φάιναλ φορ».

Στην ερώτηση που είχε να κάνει με τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός: «Η γνώμη μου είναι οτι η Κάχα Λαμποράλ και η Φενέρ θα είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί μας, οι οποίοι έχουν πολύ καλές έδρες. Αυτό σημαίνει οτι θα είναι δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε στα «σπίτια» τους αλλά σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι δεν μπορούμε να το κάνουμε. Στην έδρα μας μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Όταν θα βρούμε τη χημεία μας ως ομάδα τότε θα ξέρουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Πιστεύω πάντως οτι είμαστε ικανοί να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας πετυχαίνοντας και τους εγχώριους στόχους μας».



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved