Σπανούλης: «Λογικά τα σκαμπανεβάσματα»

Σπανούλης: «Λογικά τα σκαμπανεβάσματα»

Πάνω από όλα είναι η απόκτηση της σωστής χημείας στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Βασίλη Σπανούλη.

Ο διεθνής γκραντ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» για τις εμφανίσεις των Πειραιωτών στο «Two Nations Cup», που ολοκληρώθηκε χθες (02/10) στην Κωνσταντινούπολη, δικαιολόγησε τα σκαμπανεβάσματα του ίδιου και των συμπαικτών του, καθώς η ομάδα είναι νέα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το φιλικό με την Εφές Αναντόλου: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας και η ομάδα δεν έχει περισσότερες από 6-7 προπονήσεις με όλους τους παίκτες μαζί. Ανάμεσα στα παιχνίδια με τη Φενέρ και την Εφές μεσολάβησαν μόλις 14-15 ώρες και δεν είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Ο κόουτς ήθελε να δοκιμάσει και κάποια καινούρια πράγματα χθες (προχθές, 01/10), αλλά και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ με τη Φενέρ. Σίγουρα, θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις, γιατί ο χρόνος μάς πιέζει, αφού σε λίγες ημέρες ξεκινάνε τα επίσημα παιχνίδια».

Για τα λάθη που έγιναν: «Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, να δούμε τι λάθη κάναμε σε αυτό το ματς, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η χημεία είναι πολύ σημαντική σε μια ομάδα. Σήμερα (σ.σ. χθες, 02/10) νομίζω ότι χάσαμε τη χημεία μας μέσα στο γήπεδο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στους ρόλους μας».

Για την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του: «Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει, υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και κάποιοι έμπειροι, οπότε τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά. Απλά πρέπει ο καθένας να καταλάβει πού βρίσκεται και ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό για τη συγκεκριμένη ομάδα να φτιάξει σωστή χημεία. Όλα τα υπόλοιπα θα διορθωθούν μέρα με τη μέρα».

Για την κατάστασή του, μετά τον τραυματισμό του: «Δεν θέλω να πιεστώ από τώρα, έχω μιλήσει και με τον κόουτς. Με τη Φενέρ έπαιξα περισσότερο από όλους και ο κόουτς ήθελε να με ξεκουράσει λίγο με την Εφές. Οι προπονητές έχουν φτιάξει ένα πρόγραμμα, ώστε να είμαι έτοιμος όταν πρέπει, όταν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς. Ύστερα από τόσα χρόνια ξέρω πολύ καλά τον οργανισμό μου και πώς θα τον κάνω να είναι έτοιμος όταν χρειάζεται».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved