Κούμουλος: «Φέτος θα σωθούμε!»

Κούμουλος: «Φέτος θα σωθούμε!»

Αυτό που δεν μπόρεσε να πετύχει την προηγούμενη φορά στην Α1 θέλει να κάνει φέτος το Ρέθυμνο, όπως ξεκαθαρίζει στο Onsports ο αρχηγός της ομάδας της Κρήτης, Γιώργος Κούμουλος.

Ο ΑΓΟΡ είναι (σχεδόν) έτοιμος να ξεκινήσει άλλο ένα… ταξίδι στην Α1 Εθνική κατηγορία με τον έμπειρο πλέι μέικερ να ξεκαθαρίζει πως στόχος του συλλόγου δεν είναι άλλος από την παραμονή στα μεγάλα… σαλόνια: «Ξεκάθαρα, ο στόχος μας είναι αυτός που δεν κατάφερε την περασμένη φορά που βρεθήκαμε στην Α1.  Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι κινήσεις που έχουν γίνει από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο είναι μελετημένες, ενώ ο κόσμος έχει δείξει σημαντική ανταπόκριση. Για την ακρίβεια ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο το Ρέθυμνο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική».

Η προετοιμασία της ομάδας της Κρήτης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ωστόσο ο Κούμουλος τόνισε πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά: «Είμαστε σχεδόν ένα μήνα όλοι μαζί. Πρόκειται για μία νέα ομάδα με Έλληνες, ξένους και κοινοτικούς. Χρειαζόμαστε χρόνο, προκειμένου να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο προπονητής μας. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά, αλλά η προετοιμασία μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς ψάχνουμε άλλον έναν παίκτη για τις θέσεις των ψηλών. Απομένουν δύο εβδομάδες πλέον και έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Από αύριο έχουμε και ένα τουρνουά, όπου θα δώσουμε δυνατά φιλικά».

Για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, υπογράμμισε: «Έχουμε δώσει κάποια παιχνίδια στην Αθήνα με Ηλυσιακό και Μαρούσι όταν δεν είχε ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ και κάποιες ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Νομίζω όμως ότι σε αυτό το τουρνουά θα δούμε τις πραγματικές μας ικανότητες. Θα αντιμετωπίσουμε τον Ηλυσιακό και τον Πανιώνιο, δύο πολύ καλές ομάδες και σίγουρα μπορούμε να πούμε πως θα είναι δύο ιδανικά τεστ για την ομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.  Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και κάποιοι παίκτες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Είναι και μία ευκαιρία να δούμε τα μειονεκτήματά μας».

Για τους Έλληνες παίκτες που θα τον πλαισιώσουν στην προσπάθεια της παραμονής στην Α1, είπε: «Τα γνώριζα τα παιδιά από πριν αν και δεν είχαμε βρεθεί στην ίδια ομάδα. Πέρα από καλοί παίκτες, πάντως, τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Είναι όλα τους πολύ καλά παιδιά και ο καθένας έχει ιδιαίτερο κίνητρο. Έχουν εμπειρία από την Α1 και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορούν να μας βοηθήσουν. Ο Μίτσελ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης στο σκοράρισμα, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη του επαγγελματική χρονιά κάτι που σημαίνει πως έχει έξτρα κίνητρο, όπως και όλοι οι παίκτες που θα απαρτίσουν το φετινό ρόστερ».

Τέλος, για το επίπεδο των άλλων ομάδων στον πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, ανέφερε αναλυτικά: «Νομίζω πως εκτός των δύο «αιωνίων» και των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Επίσης αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τίποτα για Πανελλήνιο και Δράμα, αλλά όπως πάντα κατά ένα περίεργο τρόπο όλες οι ομάδες φτιάχνουν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως θα έχουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved