Τσαρτσαρής: «Νίκες στο ΟΑΚΑ»

Τσαρτσαρής: «Νίκες στο ΟΑΚΑ»

Η ήττα από την Κάχα Λαμποράλ δεν έφερε την καταστροφή στον Παναθηναϊκό που πρέπει να νικήσει την ισπανική ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» αναφέρθηκε στα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, την κακή εικόνα των «πρασίνων» στην Ισπανία απέναντι στην Κάχα και στο παιχνίδι της Κυριακής (06/02) κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Ελληνας φόργουορντ δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ: «Σίγουρα τα δικά μας κακά διαστήματα ήταν αυτά που κόστισαν στο ματς με την Κάχα. Δεν είναι ότι ήταν ο αντίπαλος τόσο καλός, αλλά ότι εμείς δεν ήμασταν καλοί και αυτοί που έπρεπε. Βεβιασμένα λάθη, κακές επιλογές στην επίθεση, κακές επιλογές στην άμυνα, μακριά από την τακτική που είχαμε σχεδιάσει σε κάποια σημεία. Παρόλα αυτά με ένα κακό πραγματικά παιχνίδι είχαμε πολλές δυνατότητες να το κερδίσουμε και αυτό δείχνει ότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο δεν φτάνει αυτό. Το καλό θα ήταν λοιπόν να κερδίζαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, ο δρόμος είναι μακρύς. Ακόμα κι αν κερδίζαμε στην Βιτόρια».

Για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ: «Η νίκη στην έδρα μας είναι μονόδρομος, αλλά ούτως ή άλλως κάθε ματς στην έδρα σου είναι μονόδρομος. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας, θα βελτιωθούμε, θα επιστρέψει και ο Κώστας (σ.σ. Καϊμακόγλου) που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα και θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα ματς».

Για την έδρα της Κάχα Λαμποράλ και το πόσο «καυτή» είναι: «Γενικά ο τρόπος που χάνουμε δείχνει το υψηλό επίπεδο. Όλα τα ματς στα οποία έχουμε ηττηθεί τα χάσαμε με μικρές διαφορές στις πολύ κακές βραδιές μας. Μην ξεχνάμε και την δυναμική της Κάχα και φυσικά την έδρα της. Πολύ σκληρή έδρα. Πολλές φορές δεν μπορείς να ακούσεις καν τον προπονητή σου, τον συμπαίκτη σου και τον πλέι μέικερ που δίνει το σύστημα».

Για το αυριανό ματς με το Περιστέρι: «Πάντα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Έχω περάσει πολύ σημαντικά χρόνια στην ομάδα αυτή. Έχω πολλούς φίλους, είναι εκεί ο κόουτς Πεδουλάκης, έχω περάσει όμορφες στιγμές και μου αρέσει να επιστρέφω και να παίζω εκεί. Το Περιστέρι πλέον προσπαθεί να ορθοποδήσει έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από την Α1 και την κορυφή. Εμείς πρέπει να πάμε να κάνουμε την δουλειά μας, να αφήσουμε έξω τους συναισθηματισμούς μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved