Στη «σκιά» του ντέρμπι

Στη «σκιά» του ντέρμπι

Αν και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη είναι αυτό που «κλέβει» την παράσταση, η 16η αγωνιστική της Α1 περιλαμβάνει και άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις…

Μεγάλο ντέρμπι είναι και οι αγώνες Ηλυσιακός – Ηρακλής και Ικαρος – Μαρούσι, ενώ σημαντικά παιχνίδια είναι και τα Κολοσσός – Καβάλα και Πανελλήνιος ΑΕΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής…

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός - Πανιώνιος
Η ατυχία με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο αναγκάζει τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να αλλάξει τα σχέδιά του την τελευταία στιγμή. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ σε ένα παιχνίδι όπου αναμένεται να νικήσει εύκολα ή δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυσκολέψει τους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο γύρο, ενώ στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής θα αγωνιστούν χωρίς της παρουσία του Βασίλη Καββαδά.
Γήπεδο: ΣΕΦ
Ωρα έναρξης: 17.00
TV: ΕΤ1
Διατητές: Μπήτης-Μητσόπουλος-Μαλανδρής

ΠΑΟΚ - Άρης (κεκλεισμένων των θυρών)
Είναι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το παιχνίδι που «κλέβει» την παράσταση. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη με τους γηπεδούχους να έχουν και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο στο ρόστερ τους. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς φιλάθλους και να κατακτήσεις τους δύο βαθμούς της νίκης, προκειμένου να μείνει σε τροχιά ανόδου.
Γήπεδο: ΠΑΟΚ
Ωρα έναρξης: 17.00
TV: Novasports 3
Διαιτητές: Γκόντας-Γκούμας-Σταματόπουλος

Ηλυσιακός - Ηρακλής
Το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη βρίσκεται σε ανοδική πορεία όπως έχει δείξει στις τελευταίες αγωνιστικές. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για την ομάδα του Ηλυσιακού που θέλει βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο Ηρακλής θέλει να συνέλθει από την κάκιστη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αμφότερες οι ομάδες θα δυσκολευτούν.
Γήπεδο: Ιλισίων
Ωρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Πηλοιδης-Ταβουλαρέας-Ξενικάκης

Κολοσσός ΒΑΠ. - Καβάλα
Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Κολοσσός που υποδέχεται αυτή τη φορά την Καβάλα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει η ομάδα του να πάρει και πάλι τα πάνω της, προκειμένου να «πιάσει» το Μαρούσι στην 3η θέση. Από την άλλη το ίδιο ισχύει και για την Καβάλα που έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής και θέλει να συνεχίσει το ίδιο.
Γήπεδο: Βενετόκλειο
Ωρα έναρξης: 17. 00
Διαιτητές: Αναστόπουλος-Παπαπέτρου-Παντελίδης

Ίκαρος Καλ. - Μαρούσι
Το «ναυάγιο» με τον Βένσον Χάμιλτον είναι πολύ κοντά, ωστόσο στον Ικαρο Καλλιθέας προσπαθούν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι κόντρα στην 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το Μαρούσι ηττήθηκε εκτός έδρας την προηγούμενοι αγωνιστική από τον Κολοσσό και δεν θέλει να πάθει το ίδιο και στο κλειστό της Γλυφάδας. Πρόκειται πάντως, για έναν πολύ αμφίρροπο αγώνα με τις δύο ομάδες να είναι σχεδόν στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο.
Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας
Ωρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Τανατζής-Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Κ.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου

Πανελλήνιος - ΑΕΚ
Μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και απέναντι στον Πανελλήνιο. Οι δύο ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους στη μεγάλη κατηγορία με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να μπορέσουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντι στην «Ενωση».
Γήπεδο: Χαλκιοπούλειο
Ωρα έναρξης: 12.30
Διαιτητές: Κορομηλάς-Σώμος-Διαμαντής

Περιστέρι - Παναθηναϊκός
Η αποχώρηση του Μάικ Κινγκ αποδυναμώνει την ομάδα του Περιστερίου που στην έδρα της ήταν εξαιρετικά δυνατή. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κάχα Λαμποράλ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας.
Γήπεδο: «Ανδρέας Παπανδρέου»
Ωρα έναρξης: 17.00
TV: ΕΤ1
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Ανδρικόπουλος-Νικολούλης

Για να δείτε τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved