Στη «Ρόδο για τη ζωή» ο Κολοσσός

Στη «Ρόδο για τη ζωή» ο Κολοσσός

Την κοινωνική ευαισθησία του δείχνει για ακόμα μία φορά ο Κολοσσός Ρόδου, που στηρίζει όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις του νησιού.

Σύσσωμη η ομάδα θα βρεθεί αύριο το μεσημέρι (01/10, 12.30-13.30) στο κιόσκι δίπλα από το «Ακταίον», προκειμένου να διαθέσει μπλουζάκια και αναμνηστικά είδη του Αγώνα Δρόμου κατά του Καρκίνου, που θα γίνει στο «σμαραγδένιο νησί» στις 23 Οκτωβρίου από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Η Ρόδος για τη ζωή», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Είναι, μάλιστα, η δεύτερη διαδοχική φορά που ο Κολοσσός συμμετέχει στην εκδήλωση.

Η ανακοίνωση: «Η παρουσία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός δεν περιορίζεται μόνο στα γήπεδα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της… Ανέκαθεν η ομάδα μας στήριζε και θα στηρίζει όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των σχέσεων στην κοινωνία μας, την προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και φυσικά την προσπάθεια όλων των συλλόγων για το κοινό καλό, αλλά και όσων σχετίζονται με τη δημόσια υγεία.

Αύριο το μεσημέρι (από 12.30 έως 13.30) η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό τιμ, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, αντιπροσωπεία νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες και η μασκότ μας, ο «Κολοσσάρας», θα βρίσκονται στο «Ακταίον» (όπως και πέρυσι) για να στηρίξουν μία μεγάλη προσπάθεια…. Ποια είναι αυτή;

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Η Ρόδος για τη Ζωή», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, πρόκειται να διοργανώσει για δεύτερη φορά (στις 23 Οκτωβρίου) τον Αγώνα Δρόμου κατά του Καρκίνου, η Ρόδος για τη Ζωή 2011. Τα έσοδα της περσινής εκδήλωσης είχαν διατεθεί για την αγορά δερματοσκόπιου, το οποίο παραχωρήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Το Δερματοσκόπιο Ecoscan II αξίας 10.000 ευρώ είναι καθοριστικής συμβολής στην διάγνωση του Καρκίνου του Δέρματος. Η φετινή εκδήλωση πρόκειται να χρηματοδοτήσει την αγορά και διάθεση σύγχρονου εξοπλισμού (Luxtec) για τη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Τα μέλη της οικογένειας της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός θα βρίσκονται αύριο το μεσημέρι (30/09) στο «κιόσκι» δίπλα από το «Ακταίον» για να διαθέσουν τα μπλουζάκια και αναμνηστικά είδη της εκδήλωσης, στηρίζοντας την προσπάθεια των διοργανωτών και αποδεικνύοντας ότι στη σημερινή δύσκολη εποχή, πάντα θα υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μπορούμε να πιστέψουμε στο «ισχύς εν τη ενώσει».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved