Παραιτήθηκε ο Στριβίλης

Παραιτήθηκε ο Στριβίλης

Την παραίτησή του από τη θέση του ταμεία του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα (30/09) ο Άρης Στριβίλης.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο λόγος της αποχώρησής του από τη θέση του, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσία του στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, έγινε λόγω της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Πανελληνίου. Η αντικατάστασή του πρόκειται να συζητηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου.

Η ανακοίνωση: «Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του ταμία και του μέλους της ολομέλειας του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου, μετά από 4 και πλέον έτη παρουσίας σ’ αυτό. Όπως γνωρίζετε, έχει προηγηθεί από μηνός η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΚΑΕ Πανελλήνιος, γεγονός που σημαίνει ότι η πλήρωση της θέσης αυτής αφορά πλέον τους νέους ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχαμε, την πάντοτε φιλική στάση και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου. Ακόμα και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, οι σχέσεις μας ήταν άψογες και οι λύσεις που επελέγησαν ήταν πάντα συναινετικές και προς όφελος του επαγγελματικού μπάσκετ.

Θα ήθελα ακόμα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη, με την οποία με τίμησαν, στη διαχείριση των οικονομικών του συνδέσμου για 2 θητείες, την οποία πιστεύω ότι εξίσου τίμησα. Αποχωρώ με τα καλύτερα αισθήματα και προς τους εργαζομένους του ΕΣΑΚΕ, με τους οποίους επίσης είχαμε υποδειγματική συνεργασία. Η εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΑΚΕ συνιστά και δικό τους επίτευγμα, ιδιαίτερα στην πολύ δύσκολη εποχή που περνά το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ. Τους ευχαριστώ γιατί πάντα ήταν κοντά, με επαγγελματισμό, υπερβάλλοντα ζήλο, πρόθυμοι και αποτελεσματικοί.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση του νέου πρωταθλήματος, ευόδωση των στόχων εν μέσω της σκληρής πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε κι ελπίζω σύντομα το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του ενδιαφέροντος των φιλάθλων, εύρωστο, μακριά από κρούσματα βίας και νόθευσης του αθλητικού αποτελέσματος».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved