Χωρίς Βασιλόπουλο στην Πόλη

Χωρίς Βασιλόπουλο στην Πόλη

Όπως συνέβη στο ταξίδι στην Ιταλία, έτσι και στο αντίστοιχο στην Τουρκία στην αποστολή του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο Πυργιώτης φόργουορντ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί σήμερα (30/09, 08.20) για την Κωνσταντινούπολη, καθώς όπως αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο της πειραϊκής ΚΑΕ, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, είναι προτιμότερο να παραμείνει στην Αθήνα, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Αναφορικά με την αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του, που του έχει προταθεί από τους Πειραιώτες, η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό διατηρούν την ίδια, αδιάλλακτη στάση, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο πάντως να υπολογίζεται κανονικά από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη νέα χρονιά.

Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβούν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Κάιλ Χάινς, Κέιλιν Λούκας, Ματ Χάουαρντ, Πέρο Άντιτς, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους Μάρκο Κέσελ, Βασίλης Σπανούλης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Κατσίβελης.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν αρχικά στο «Two Nations Cup», που θα διεξαχθεί στο «Αμπντί Ιπεκτσί» το Σαββατοκύριακο. Πρώτος αντίπαλος του συγκροτήματος του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα είναι το Σάββατο (01/10) η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ την επομένη (02/10) θα παίξουν με την Εφές Αναντόλου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και δεύτερο φιλικό με την Εφές (05/10), αλλά και με την Μπεσίκτας (06/10). Επί τουρκικού εδάφους ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο το μοντάρισμα του συνόλου, ενώ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει ξανά το Ματ Χάουαρντ και ταυτόχρονα να αποφασίσει εάν θα παραχωρηθεί δανεικός ένας εκ των Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα και Δημήτρη Κατσίβελη.

Παράλληλα, μπορεί ο Σέρβος τεχνικός να δήλωσε πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, αλλά οι Πειραιώτες εξακολουθούν να τσεκάρουν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκου Ζήση!



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved