Έτρεχε με… 107 ο Παναθηναϊκός

Έτρεχε με… 107 ο Παναθηναϊκός

Στο δεύτερο και τελευταίο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 107-70 της Καβαντάρτσι Φένι και είναι έτοιμος πλέον για τα δυνατά τεστ στην Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, καθώς από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα απέναντι στην Καβαντάρτσι Φένι η οποία κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο πρόβαλε αντίσταση. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβρισκαν σχετικά εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να ολοκληρωθεί με 27-23 υπέρ των «πρασίνων».

Ο «Ζοτς» δοκίμασε διάφορα σχήματα (βοήθησε και η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου) στη συνέχεια και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε στο σκορ πολύ εύκολα. Το γεγονός πως οι «πράσινοι» πέτυχαν 59 πόντους στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα δείχνει πως οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έκαναν... υγιή περίπατο στο παρκέ.

Η διαφορά συνέχισε να μεγαλώνει και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς έφτασε ακόμα και στο +27 (64-37), ενώ στη συνέχεια πήγε ακόμα και στο +35 (83-48). Η Φένι δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό που διαθέτει σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ. Το τρίτο δεκάλεπτο πάντως ολοκληρώθηκε με 83-51 με το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κυριαρχεί πλήρως στο παρκέ.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα ήταν ήδη γνωστός. Η Φένι πάντως προσπάθησε να… κατεβάσει τη διάφορά, χωρίς όμως να τα καταφέρει ιδιαίτερα... Το τελικό 107-70 αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα δεκάλεπτα: 23-27, 35-59, 51-83, 70-107.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 13, Ζούμπος 4, Λόγκαν 8, Σάτο 8, Καλάθης Π. 9, Τσαρτσαρής 9, Διαμαντίδης 5, Βουγιούκας 15, Καλάθης Ν. 7, Κυρίτσης 8, Σμιθ 12, Καϊμακόγλου 9, Γιασικεβίτσιους.

* Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο από τη Σόφια με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά «Two Nations Cup». Το τουρνουά θα διεξαχθεί 1 και 2 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή ακόμη της Αναντολού Έφες, της ΦΕνέρμπαχτσε/Ούλκερ και του Ολυμπιακού. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το NovaSports 4.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας τη μετέφερε το Onsports.

Ο Παναθηναϊκός πήρε από την αρχή το προβάδισμα απέναντι στη Καβαντάρτσι και προηγήθηκε 23-15 για να μειώσει στη συνέχεια η Φένι με τρίποντο σε 23-18.

Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 27-23.

Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε δυνατά τη δεύτερη περίοδο και προηγήθηκε στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου με 47-26.

Προς το τέλος του δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός προηγείται της Καβαντάρτσι με 59-35.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει μία μεγάλη διαφορά (59-35) και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σταθερά μπροστά (64-40).

Η διαφορά παραμένει σε μεγάλα επίπεδα για τον Παναθηναϊκό (71-44) που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με αντίπαλο τη Φένι.

Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 83-51 για τον Παναθηναϊκό.

Η Φένι προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να προηγούνται με 85-56.

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 98-65 και είναι έτοιμος να… πιάσει τους 100 πόντους.

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό με 107-70.



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved