Μάντζαρης: «Πρωτάθλημα και Final 4»

Μάντζαρης: «Πρωτάθλημα και Final 4»

Αν και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν ήθελε να βάλει ψηλά τον πήχη, προκειμένου να μην φορτώσει με άγχος τους παίκτες του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπογράμμισε στο Onsports, πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Φάιναλ Φορ…

Ο νεαρός πλέι μέικερ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά, ενώ ο ίδιος θέτει ψηλά τον πήχη τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα του…

«Όταν είσαι σε μία τέτοια ομάδα το πρώτο πράγμα που διαπιστώνεις είναι πως υπάρχουν απαιτήσεις και πίεση. Όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και θες να πας να πάρεις το πρωτάθλημα, τότε πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτήν την πίεση όλη τη σεζόν», τόνισε αρχικά ο Μάντζαρης και συνέχισε: «Από τη μέχρι στιγμής παρουσία μου στην ομάδα έχω αποκομίσει πολλές εμπειρίες που είναι πάρα πολύ σημαντικές για μένα. Είμαι κάθε μέρα με παίκτες που θαύμαζα και αυτό μόνο καλό μπορεί να μου κάνει. Πιστεύω πως διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο, προκειμένου να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τους καινούριους του συμπαίκτες: «Το πιο σημαντικό είναι πως είναι όλοι τους σπουδαία παιδιά. Διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπου υπάρχει και πολύ καλή χημεία. Κάθε μέρα στο γήπεδο βγάζουμε διάθεση και θέληση για πολλή δουλειά. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο είναι το πιο σημαντικό».

Ποιοι είναι, όμως, οι δικοί του στόχοι, αλλά και του Ολυμπιακού; «Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Έχουμε το σύνολο, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και γιατί όχι; Να φτάσουμε και στο Φάιναλ Φορ. Αυτό που θέλω είναι μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος και να μπορέσω σε λίγα χρόνια να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπογράμμισε: «Δουλεύουμε καθημερινά αμέτρητες ώρες και το θετικό είναι πως δείχνουμε διάθεση μέσα στο γήπεδο. Αρχίζουμε σιγά σιγά και δενόμαστε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τώρα που ήρθαν και τα παιδιά από τις Εθνικές ομάδες θέλουμε λίγο καιρό ακόμα να δεθούμε, αλλά είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια, απάντησε: «Δεν θα είμαστε 100% στην αρχή της σεζόν, αλλά μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved