Η Ευρωλίγκα στηρίζει το Two Nations Cup

Η Ευρωλίγκα στηρίζει το Two Nations Cup

Tην στήριξη της Ευρωλίγκας απολαμβάνουν οι διοργανωτές του τουρνουά «Two Nations Cup Basketball 2011», που θα πραγματοποιηθεί στο «Abdi Ιpekci Sports Hall».

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Tην πολύτιμη στήριξη της Euroleague Basketball απολαμβάνει το Two Nations Cup Basketball 2011, που θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Οκτωβρίου στο Abdi Ιpekci Sports Hall με την συμμετοχή των Anadolu Efes, Fenerbahce Ülker, Oλυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Έχοντας αποσπάσει θετικά σχόλια από την παγκόσμια κοινότητα καλαθοσφαίρισης, το Two Nations Cup Basketball 2011 εξασφαλίζει την αξιοπιστία των αγώνων με την παρουσία του κ. Κώστα Ρήγα, Διευθυντή Διαιτησίας της Euroleague Basketball.

Επικεφαλής Τεχνικής Επιτροπής του Two Nations Cup Basketball 2011 o κ. Κώστας Ρήγας

O κ. Κώστας Ρήγας ορίστηκε Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής του Two Nations Cup Basketball 2011. Μετά από συνεννόηση με την Euroleague Basketball και ακολουθώντας τη φιλοσοφία του τουρνουά, επέλεξε τρεις Έλληνες και τρεις Τούρκους έμπειρους διαιτητές της Euroleague Basketball:

Παναγιώτης Αναστόπουλος (Ελλάδα)
Σπυρίδων Γκόντας (Ελλάδα)
Χρήστος Χριστοδούλου (Ελλάδα)
Murat Biricik (Τουρκία)
Erşan Kartal (Τουρκία)
Rüştü Nuran (Τουρκία)

Ο ορισμός των διαιτητών που θα σφυρίξουν σε κάθε αγώνα θα πραγματοποιηθεί από την Τεχνική Επιτροπή του Two Nations Cup Basketball 2011.

Συνέντευξη Τύπου ομάδων την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων του Two Nations Cup Basketball 2011, η οποία θα είναι ανοικτή για όλα τα media, θα διεξαχθεί στο Abdi Ipekci Sports Hall στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 14:00.

Προπονητές:
Anadolu Efes: Ufuk Sarıca
Fenerbahce Ülker: Neven Spahija
Ολυμπιακός: Dusan Ivkovic
Παναθηναϊκός: Zeljko Obradovic
Οι προπονητές θα συνοδεύονται, ως είθισται, από έναν παίκτη της ομάδας τους.

TWO NATIONS CUP BASKETBALL 2011: «The best of basketball meet in Istanbul»

Ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά μπάσκετ, το “Two Nations Cup Basketball 2011”, θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 1-2 Οκτωβρίου στο Abdi İpekci Sports Hall, με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων ομάδων από κάθε χώρα, του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από ελληνικής πλευράς, και της Anadolu Efes και Fenerbahce Ülker από τουρκικής πλευράς.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η διεξαγωγή παράλληλου τουρνουά, με την συμμετοχή και των εφηβικών ομάδων των τεσσάρων συλλόγων. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, στο Haldun Alagas Sports Hall.

Highlight του διημέρου θα αποτελέσει η διεξαγωγή του Junior All Star Game στο Abdi İpekci Sports Hall, στις 2 Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα Μη Βίας, με μικτές ομάδες επίλεκτων έφηβων αθλητών των τεσσάρων ομάδων, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων των δύο λαών.

Εισιτήρια από την Biletix

Τα εισιτήρια του τουρνουά διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω του biletix.com. Κατά τις ημέρες των αγώνων, τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές θα κυμανθούν από €4 έως €28 (10TL - 70 TL), ενώ σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίων και για τις 2 ημέρες της διοργάνωσης, θα υπάρχει έκπτωση της τάξης του 20%. Επιπλέον, θα διατίθενται εισιτήρια VIP στην τιμή των €50 (125 TL).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Two Nations Cup Basketball 2011» (Abdi Ipekci Sports Hall)

Σάββατο, 01/10/2011
18.30 Anadolu Efes vs Παναθηναϊκός
21.00 Fenerbahce Ülker vs Ολυμπιακός

Κυριακή, 02/10/2011
13.30 All Star Game Εφήβων
16.30 Anadolu Efes vs Ολυμπιακός
19.00 Fenerbahce Ülker vs Παναθηναϊκός

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Two Nations Cup Basketball 2011» (Haldun Alagas Sports Hall)

Παρασκευή, 30/09/2011
17:00 Anadolu Efes vs Fenerbahce Ülker
19:30 Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός

Σάββατο, 01/10/2011
10:30 Anadolu Efes vs Παναθηναϊκός
12:30 Fenerbahce Ülker vs Ολυμπιακός
18:30 Anadolu Efes vs Ολυμπιακός
20:30 Fenerbahce Ülker vs Παναθηναϊκός

Λίγα λόγια για το Two Nations Cup

Tο «Two Nations Cup» αποτελεί το πρώτο «αθλητικό» brand, κάτω από το οποίο θα διοργανώνονται γεγονότα με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και αθλητών από την Ελλάδα και την Τουρκία. Κύριος στόχος είναι η συνάντηση των δύο εθνών σε αθλητικό επίπεδο, καθώς και η προώθηση της ειρήνης και της φιλίας μεταξύ των δύο λαών. Σκοπός είναι τα εν λόγω τουρνουά να διεξάγονται κάθε χρόνο εναλλάξ στην Τουρκία και την Ελλάδα, καθώς και σταδιακά να συμπεριληφθούν περισσότερα και διαφορετικά αθλήματα».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved