Αλεξανδρής: «Υψηλότεροι στόχοι»

Αλεξανδρής: «Υψηλότεροι στόχοι»

Υψηλότερους στόχους από αυτούς που έχουν τεθεί θέλει να βάλει στον Άρη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ωστόσο, δεν μπορεί να μιλήσει για πρωτάθλημα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Europe 1 για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, την ανταπόκριση του κόσμου στη φετινή προσπάθεια, το ρόστερ που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά και το Νέστορα Κόμματο, τον οποίο χαρακτήρισε αδικαιολόγητο. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί: «Να παραπονεθώ δεν θέλω, γιατί αν εξαιρέσει κανείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όλες οι άλλες είναι στο ίδιο καζάνι και αν είσαι δημιουργικός, έξυπνος και ξέρεις την αγορά μπορείς να καλύψεις τη διαφορά. Η διοίκηση κάνει πολύ σημαντικό αγώνα ώστε να μη λείψουν τα βασικά στους παίκτες. Από την πρώτη ημέρα είναι όλοι τακτοποιημένοι σε διαμερίσματα και έχουν αυτοκίνητα».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Υπάρχει μια κατηγορία φιλάθλων που αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και στηρίζουν και λένε ότι θέλουν να δουν μια ομάδα να προσπαθεί και να παλεύει μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία φιλάθλων που λέει ότι επειδή είμαστε ο Άρης πρέπει να πάμε για το πρωτάθλημα. Με 400.000 ευρώ μπάτζετ θα πρέπει να βρω τους επόμενους Λεμπρόν Τζέιμς και Χάουαρντ για να πάρω το πρωτάθλημα. Αν είχα και εγώ να διαχειριστώ εκατομμύρια θα το έπαιρνα το πρωτάθλημα! Αν δεν έπαιρνα, να ερχόταν όποιος θέλει να με κρεμάσει στην πλατεία! Εγώ προσπαθώ να ισορροπώ μέσα σε αυτή την κατάσταση, θέλω να κάνω ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, βάζοντας πολύ υψηλότερος στόχους από αυτούς που μπορεί να έχει».

Για το ρόστερ: «Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Βαδίσαμε σε μια λογική να πάρουμε νέα παιδιά και να τα πλαισιώσουμε με έμπειρους παίκτες, να μη κάνουμε ομάδα μιας χρονιάς. Φέραμε κάποια παιδιά από την Αμερική, τα οποία στερούνται εμπειρίας. Θέλουμε δύο, ίσως και τρεις παίκτες. Δεν είμαι ακόμα απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα με πολύ ταλέντο και δική μου πεποίθηση είναι ότι θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε αρκετές ομάδες».

Για τον Ουάτκινς, που δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής: «Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Ουάτκινς, είναι υπό δοκιμή. Αν δεν βρούμε κάποια καλύτερη λύση ίσως μείνει. Είναι παιδί που έχει τα προσόντα, θέλει να πάρει τη δουλειά και προσπαθεί πολύ. Στόχος είναι να κάνουμε σωστές επιλογές για να μην ταλαιπωρηθούμε στη διάρκεια της χρονιάς».

Για το πού χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης: «Χρειαζόμαστε έναν πόιντ γκαρντ δίπλα στον Βεργίνη, όπως και στη θέση «3» έναν παίκτη που θα αποφορτίσει την πίεση των άλλων παικτών. Να είναι καλός σουτέρ και να βάζει την μπάλα στο καλάθι».

Για το Νέστορα Κόμματο: «Είναι αδικαιολόγητος ο Κόμματος. Ξέρω το λόγο που δεν ήρθε, αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι προσωπική επιλογή του».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved