Κουταλιανός: «Καλό… ταμείο»

Κουταλιανός: «Καλό… ταμείο»

Η γρήγορη παραμονή, ώστε μετά να διεκδικήσει χωρίς άγχος ένα καλό πλασάρισμα, είναι ο στόχος του Κολοσσού στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιχάλης Κουταλιανός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Ελπίζω στο τέλος να κάνουμε καλό… ταμείο». Ο βοηθός του Βασίλη Φραγκιά στο ροδίτικο πάγκο αναφέρθηκε επίσης στην έως τώρα προετοιμασία της ομάδας, αλλά και στη νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στον Κολοσσό. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαστε ακόμη στην περίοδο της προετοιμασίας και περιμένουμε το Μάρκους Χάτεν για να συμπληρωθεί το παζλ και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θεωρώ ότι υπάρχει ικανοποίηση για την προσπάθεια και την όρεξη των παιδιών και περιμένουμε τα φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο για να δούμε το βαθμό ετοιμότητάς μας, αλλά και να βγάλουμε κάποια πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα».

Για την παραμονή του στον Κολοσσό: «Είναι μια δύσκολη εποχή για το ελληνικό μπάσκετ, η ομάδα χτίστηκε σχεδόν από την αρχή και δεν θα μπορούσα να απουσιάσω από τον Κολοσσό».

Για τους στόχους, εν όψει της νέας χρονιάς: «Για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, πρέπει πρώτα να δούμε τα ρόστερ των ομάδων. Στην Ελλάδα ζούμε πλέον σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, αλλά και την ταχύρρυθμη προετοιμασία των ομάδων. Ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή στην Α1 και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορούμε. Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα και ελπίζω στο τέλος να κάνουμε καλό… ταμείο».

Για τον κόσμο του Κολοσσού: «Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουν η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές. Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες των καιρών πιστεύω πως ο αθλητισμός είναι διέξοδος από την καθημερινότητα και ζητάμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, είτε με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είτε με την παρουσία του στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι».

Για τη συνεργασία του με το Βασίλη Φραγκιά: «Για εμένα είναι ευχάριστο που συνεργάζομαι με ανθρώπους, με τους οποίους δούλεψα και παλαιότερα. Ξέρω καλά τον κόουτς, με ξέρει κι αυτός, υπάρχει καλή συνεργασία και καταλαβαίνω τα πράγματα που ζητάει μέσα κι έξω από το γήπεδο».

Για την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια: «Ήταν πολύ νωρίς για να την κρίνουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό ο Λιακόπουλος ενσωματώθηκε μαζί μας στην Αθήνα και στο ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας ο Καλαϊτζής αγωνίστηκε με μιάμιση προπόνηση. Ήμασταν ανέτοιμοι, αλλά πιστεύω ότι δείξαμε καλά στοιχεία. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved