Γκίντενς: «Θα δώσω την καρδιά μου»

Γκίντενς: «Θα δώσω την καρδιά μου»

Για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλονικέων, Τζέι Αρ Γκίντενς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», με συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υποσχόμενος ότι σε κάθε αγώνα θα παίζει με… καρδιά!

Αναλυτικά η συνέντευξή του: 

- Ήταν δύσκολη απόφαση για σένα, να συμφωνήσεις με τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψεις στην Ευρώπη; «Όχι, δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ, γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, έμαθα ότι η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και πολλές προοπτικές και είμαι σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να δείξω τι πραγματικά αξίζω. Και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».   

- Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;
«Προσπάθησα να μάθω κάποια πράγματα για την ιστορία της ομάδας, μου μίλησε και ο μάνατζέρ μου, αλλά και άλλοι γνωστοί που έχουν παίξει στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη και αυτό που μπορώ να πω είναι πρόκειται για μία ομάδα που κάθε χρόνο είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, δίνει μάχη για διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Νομίζω ότι οι προσωπικές μου φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Και για την Θεσσαλονίκη όλοι μου είπαν τα καλύτερα. Περιμένω να δω μία όμορφη πόλη».   

- Και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Είναι μόλις η δεύτερή μου χρονιά στην Ευρώπη. Ξέρω ότι το μπάσκετ εδώ είναι διαφορετικό, είναι αρκετά σκληρό, αλλά είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Θα είμαι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου κι αυτό που θέλω είναι να ανταποκριθώ κι εγώ και η ομάδα στις προκλήσεις που έχουμε αυτή την σεζόν, με πρώτη αυτή της Euroleague».   

- Εχοντας παίξει ήδη έναν χρόνο στην Ευρώπη, θεωρείς ότι είναι δύσκολη η προσαρμογή στο ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ;
«Η αλήθεια είναι πως οι κανόνες είναι διαφορετικοί και θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσεις. Εμαθα αρκετά πράγματα πέρυσι, είμαι αποφασισμένος να μπω γρήγορα στο κλίμα και να συνηθίσω τη νέα μου ομάδα, αλλά πιστεύω ότι όλοι θα με βοηθήσουν σε αυτό».    

- Θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι ακριβώς κάνεις στο γήπεδο;
«Θα το δείτε σύντομα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θα δείτε έναν παίκτη που πάντα θα παίζει με καρδιά. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ, ότι θα παίζω με την καρδιά μου για την νέα μου ομάδα, με σεβασμό στον κόσμο και στην πόλη που θα είναι πλέον το σπίτι μου. Αυτό θα δει από μένα ο κόσμος κι ελπίζω ότι θα το εκτιμήσει. Θέλω πραγματικά να πετύχω και για να το κάνω, ξέρω ότι πρέπει να πετύχει πρώτα η ομάδα».   

- Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι με την Galatasaray στις 30 Σεπτεμβρίου. Θα είσαι έτοιμος;
«Ναι, πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος. Από τα τρία μου χρόνια παίζω με μία μπάλα μπάσκετ και πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένος που ασχολούμαι με αυτό το άθλημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι μεγάλη πρόκληση και για μένα και για όλη την ομάδα. Θέλω πολύ να βοηθήσω και σε αυτό τον αγώνα, αλλά και όσα ματς ακολουθήσουν».   

- Τι μπορείς να υποσχεθείς λοιπόν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Εντυπωσιακά καρφώματα ή και κάτι ακόμη;
«Μου αρέσουν τα καρφώματα, όπως αρέσουν και στον κόσμο, αλλά αυτό που θέλω να τους πω και πάλι είναι ότι θα δώσω την καρδιά μου για την ομάδα. Θέλω να απολαύσω αυτή την εμπειρία, θέλω να απολαύσω το υψηλό επίπεδο και θα προσπαθήσω να γίνω ακόμη καλύτερος για να βοηθήσω τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, όλη την ομάδα. Κι έτσι ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved