Αλεξανδρής: «Έχω υπομονή να δώσω τις βάσεις»

Αλεξανδρής: «Έχω υπομονή να δώσω τις βάσεις»

Ευχαριστημένος, παρά την ήττα του Άρη από την Λουκόιλ Ακαντέμικ, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να δώσει στους παίκτες του τις βάσεις που χρειάζονται.

«Πρέπει να έχουμε υπομονή με την ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Στο τελευταίο όμως δεν αντέξαμε. Κάναμε επτά λάθη λόγω της πίεσης που δεχθήκαμε από ένα αντίπαλο, πιο έτοιμο από εμάς. Όπως είναι γνωστό μας λείπουν και δύο παίκτες και αναγκάστηκα να εξουθενώσω την ομάδα μου.  Σε αυτό οφείλεται και το δεν έπαιξαν οι Τσαϊρέλης και Ταπούτος» είπε αρχικά ο προπονητής των «κίτρινων» και συνέχισε:

«Σε γενικές γραμμές για τη περίοδο που είμαστε, είδα κάποια πράγματα που με ενθουσίασαν και πράγματα όμως που πρέπει να τα διορθώσουμε, ειδικά στην άμυνα. Έχω υπομονή και τα άντερα για να δώσω στην ομάδα τις βάσεις που χρειάζεται».

Για τους Όλιβερ και Κερούς, που ήταν οι κύριοι εκφραστές στην επίθεση του Άρη: «Ο Όλιβερ είναι από τους παίκτες θα κάνει αίσθηση στο πρωτάθλημα. Είναι σοβαρό παιδί που ήρθε με περγαμηνές. Ο Κερούς δεν έχει μάθει να παίζει προγραμματισμένα. Παρόλα αυτά σήμερα ήταν καταπληκτικός αλλά δυστυχώς χτύπησε στη μέση. Αν αφομοιώσει τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε, θα είναι χρήσιμος παίκτης».

Για τους Μόλντροου και Γουάτκινς τόνισε: «Ο Μόλντροου είναι έξω από τα νερά του και δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο του στην ομάδα όπως και ο Γουότκινς. Αν κάνουν αυτά που πρέπει, πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

Για τον Νταν Μαυραΐδη, σημείωσε: «Κανονικά τον πήραμε για σούτινγκ γκαρντ. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως και γκαρντ, κάτι που απέδειξε σήμερα. Έχει μάθει να παίζει διαφορετικό μπάσκετ και κάνει αγώνα για να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Τέλος, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους νέους παίκτες της ομάδας λέγοντας: «Κάναμε τέσσερεις επιλογές σε νέα παιδιά, τους Όλιβερ, Κερούς, Μαυραϊδη και Μόλντροου. Αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι, θα είναι λες και έχουμε πιάσει το τζόκερ».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved