Αλεξανδρής: «Γουστάρω…»

Αλεξανδρής: «Γουστάρω…»

Για την πορεία της προετοιμασίας του Άρη και τον μεταγραφικό σχεδιασμό μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο τεχνικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» και στην αρχική του τοποθέτηση, σημείωσε: «Φέτος, αυτό που κάνουμε με τον Άρη είναι ένα πείραμα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχουμε πολλά νέα παιδιά με ταλέντο. Κάναμε σωστές επιλογές. Ομάδα αποτελούμενη από νέους παίκτες χρειάζεται υπομονή και στήριξη για να μπορέσουν να αποδώσουν, στηριζόμενοι από έμπειρους παίκτες. Περιμένουμε κάποιους ακόμα για να παρουσιάσουμε ένα σύνολο όπως το ονειρευόμαστε και το περιμένει ο κόσμος».

Μιλώντας για την εικόνα που δείχνουν μερικά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, υπογράμμισε: «Προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα και δείχνουν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Ο Όλιβερ είναι σοβαρό παιδί, δουλεύει, δεν αφήνει τον εαυτό του να χαλαρώσει και έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ένα από τα επιθετικά ατού αυτής της ομάδας. Επίσης ο Μούλντροου αφήνει υποσχέσεις αλλά και ο Μαυραϊδης που με ενθουσίασε χθες. Καταθέτει πάθος μέσα στο γήπεδο. Ο Γουότκινς, ο οποίος δοκιμάζεται, δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες αλλά δείχνει ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

Για το ξεμούδιασμα που έκανε η ομάδα χθες κόντρα στην Λουκόιλ Ακαντέμικ: «Ήταν μια ευκαιρία προκειμένου να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα και να δούμε πως λειτουργούν κάποιοι παίκτες. Δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Σε γενικές γραμμές βέβαια δείξαμε κάποια καλά στοιχεία αλλά και κάποιες αδυναμίες που καλούμαστε να τις διορθώσουμε».

Σχετικά με το ενδεχόμενο κάποιας άλλης μεταγραφικής κίνηση, δήλωσε: «Οι επιλογές που κάναμε μέχρι στιγμής, με βάση και τα χρήματα που διαθέσαμε, ήταν πολύ καλές. Μελετάμε ακόμα δύο παίκτες οι οποίοι αν έρθουν θα βοηθήσουν στη θεαματική αλλαγή της ομάδας. Σε αυτό το κομμάτι όμως ρόλο παίζουν και τα έσοδα, κυρίως από τα διαρκείας. Η κίνηση πάντως μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντική. Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι πολύ δυνατό στον κόσμο χωρίς να δημιουργήσουμε χρέη. Να βάλουμε την ομάδα σε τάξη και σειρά. Το αγωνιστικό κομμάτι δίνει πάντως αισιόδοξα μηνύματα πάνω σε αυτό».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εγώ θα κάνω τα πάντα. Είναι από τις λίγες φορές στην καριέρα μου που γουστάρω πολύ αυτό που κάνω. Παράλληλα εκπαιδεύω μια ομάδα να παίζει μπάσκετ όπως αρέσει στον κόσμο. Προσπαθώ να εμψυχώσω τους παίκτες και να τους δώσω να καταλάβω τι σημαίνει Άρης και τι εκπροσωπεί. Ήρθα για να κάνω τον Άρη όπως τον είχα στην καρδιά μου και τον υπηρέτησα. Και θα τον κάνω. Αξίζει να γίνουν κάποιες θυσίες για αυτή την ομάδα. Εγώ πάντως και μόνο με τη στήριξη που δείχνει ο κόσμος είμαι ευχαριστημένος».

Τέλος και αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα μπάσκετ που συμμετέχει στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και θα αντιμετωπίσει στους «8»της διοργάνωσης την Γαλλία, είπε: «Δεν είχα την χαρά να παρακολουθήσω όλα παιχνίδια λόγω υποχρεώσεων. Η Γαλλία έχει δύο-τρεις πολύ καλούς παίκτες και παιδιά με πλούσιο ταλέντο. Πρέπει να τους παίξουμε με καρδιά και τσαμπουκά. Αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο γιατί φέτος η Γαλλία είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι».



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved