Έμεινε ο «Ροδίτης» Κώτσης

Έμεινε ο «Ροδίτης» Κώτσης

Κάτοικος Ρόδου για τέταρτη διαδοχική χρονιά θα παραμένει ο Κώστας Κώτσης, καθώς αποφασίστηκε να διατηρήσει το πόστο του γενικού διευθυντή του Κολοσσού.

Ο έμπειρος παράγοντας παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της νησιώτης ομάδας πως πλέον, ύστερα από τόσα χρόνια στους «θαλασσί», έχει αρχίσει να αισθάνεται Ροδίτης: «Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια σίγουρα είμαι ευχαριστημένο, που αναγνωρίζεται η προσφορά μου στην ομάδα και μπορώ να πω ότι νιώθω πλέον και λίγο Ροδίτης». Είπε ακόμα…

Για τον Κολοσσό Ρόδο: «Πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία και φυσικά να γίνει σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός παρκέ. Εκτιμώ ότι θα είναι περίεργη χρονιά, διότι όλες οι ομάδες, εκτός από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θα έχουν περίπου την ίδια δυναμικότητα, αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα ρόστερ. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι οι μπασκετικοί παράγοντες, αλλά το σημαντικότερο η σκληρή δουλειά. Υπενθυμίζω ότι το πρωτάθλημα της Α1 δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά αντοχής. Άλλωστε διαρκεί μέχρι τον Μάιο».

Για τον κόσμο του Κολοσσού Ρόδου: «Επειδή ο Κολοσσός είναι ο… κόσμος του, περιμένουμε και φέτος τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε. Μέχρι τώρα διαπιστώνω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας, το οποίο κορυφώνεται όσο πλησιάζει η αγωνιστική περίοδος. Αυτό δείχνει το ενδιαφέρον, αλλά και την περιέργεια του κόσμου για τη νέα ομάδα».

Για το κοινωνικό πρόσωπο του Κολοσσού Ρόδου: «Φέτος έχουμε προγραμματίσει αρκετές εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα (επισκέψεις, ομιλίες κ.τ.λ.) και δυναμική παρέμβαση της ομάδας στο κοινωνικό γίγνεσθαι της Ρόδου. Αυτό δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της ομάδας με τη βάση της, που είναι ο κόσμος».

Για τις ακαδημίες του Κολοσσού Ρόδου: «Προσκαλώ τους μικρούς μας φίλους να επισκεφτούν τις ακαδημίες του Κολοσσού και να μάθουν όχι μόνο τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας, αλλά και να κάνουν πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιή», καθώς και τη φιλοσοφία του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχές πολύ χρήσιμες στη σημερινή εποχή. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Κώτση, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας μας. Με πείρα πολλών ετών και γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ο Κώστας Κώτσης θα παραμείνει για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Ρόδο, βάζοντας το δικό του «λιθαράκι» στην καλύτερη λειτουργία και οργάνωση της ομάδας μας.

Η σκληρή δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια και η άριστη συνεργασία του με την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός είχαν ως αποτέλεσμα να ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Κώστας Κώτσης να παραμείνει στη νευραλγική θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας.

O Kώστας Kώτσης γεννήθηκε στο Περιστέρι στις 10 Νοεμβρίου του 1967 και τελείωσε το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε από τον Γ.Σ. Περιστερίου, όπου κατέκτησε δύο πανελλήνιους τίτλους με το παιδικό και το εφηβικό τμήμα. Παράλληλα, εργάστηκε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Περιστερίου, αλλά και σε διάφορες ομάδες της Αθήνας.

Tο 1994 ανέλαβε μάνατζερ στην ανδρική ομάδα του Περιστερίου, ενώ το 2000 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠAOK. Tο 2002 πήγε στην AEK, με την οποία την ίδια χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και έμεινε μέχρι το 2008, οπότε και συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός. Από τότε μέχρι και σήμερα ο Κώστας Κώτσης παραμένει ένα σημαντικό «κομμάτι» της ομάδας μας και έχει συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της, στο πρωτάθλημα της Α1».



Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved