«Τελεσίγραφο» σε Γκετσέφσκι

«Τελεσίγραφο» σε Γκετσέφσκι

Ύστατη διορία στον Τοντόρ Γκετσέφσκι, να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, έδωσαν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ.

Το «τελεσίγραφο» των Θεσσαλονικιών λήγει τη Δευτέρα (12/09) και εάν ο Σκοπιανός αποφύγει και πάλι να απαντήσει, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωσή του. Εξάλλου, άνθρωπος του ΠΑΟΚ είχε χθες (09/09) επικοινωνία με τον Κόρεϊ Μαγκέτι, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς ανέφερε πως είναι σχεδόν αδύνατο να αφήσει στις ΗΠΑ για να έρθει στη χώρα μας.

Στο μεταξύ, στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα δώσει το παρών και ο ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες την ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η STAMION θα έχουν τον δικό τους χώρο στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου του 2011 ανοίγει τις πύλες της στο κοινό. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», οι επισκέπτες της 76ης ΔΕΘ και οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ με την υπογραφή και την εγγύηση της εταιρίας STAMION, που συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά την συνεργασία της με την ομάδα».

Επίσης, ακόμα μία εταιρία προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρία «ΔΕΛΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.» συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν την αγάπη τους για την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Το προφίλ της εταιρίας: Η ΔΕΛΤΑ Α.Ε. είναι ένα εξειδικευμένο/ολοκληρωμένο συγκρότημα αυτοκινήτων SKODA (έκθεση, συνεργείο, ανταλλακτικά, φανοβαφείο) και πρόσφατα έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συνεργείου, φανοβαφείου και ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου WV - AUDI - SKODA - SEAT. Με αυστηρή προτεραιότητα στην πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και γνήσια ανταλλακτικά στις χαμηλότερες τιμές.
Περιοχή αεροδρομίου:
14ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, τηλ. 2310475747».



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved