Χαραμής: «Η ΚΑΕ μεταβιβάστηκε»

Χαραμής: «Η ΚΑΕ μεταβιβάστηκε»

Ο τέως πρόεδρος της ΚΑΕ Πανελλήνιος ΓΣ κ. Σπήλιος Χαραμής απάντησε σε εκπροσώπους του Τύπου και έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Προκαλούν έκπληξη οι αναφορές σε σημερινή ανακοίνωση του Γ.Σ. Πανελλήνιος, καθώς και το μένος που αποκαλύπτουν εις βάρος της τέως διοικήσεως και των μετόχων της Εταιρείας.

Διευκρινίζω, λοιπόν, ότι η ΚΑΕ Πανελλήνιος Γ.Σ. έχει πλήρως μεταβιβαστεί ήδη από τον Αύγουστο σε νέους μετόχους-επενδυτές, οι οποίοι ανέλαβαν έκτοτε την ευθύνη διοίκησης, διαχείρισης και λήψης αποφάσεων. Στο πλαίσιο των αποφάσεων της νέας διοίκησης της εταιρείας εντάσσεται προφανώς και η μεταφορά της αγωνιστικής έδρας στο "ΙΒΑΝΟΦΕΙΟ", η οποία εσφαλμένα και κακόπιστα αποδίδεται στην τέως Διοίκηση της ΚΑΕ.

Δεδομένου ότι οι σχετικές διαδικασίες που προβλέπει ο αθλητικός νόμος, αλλά και η νομοθεσία περί ανωνύμων εταιρειών έχουν ολοκληρωθεί ενώπιον όλων των αρμοδίων φορέων (Υπουργείο Ανάπτυξης, ΦΑΕΕ Αθηνών, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΕΣΑΚΕ), δεν δέχομαι ως Πρόεδρος της τέως Διοικήσεως αλλά και εξ ονόματος της προηγουμένης ιδιοκτησίας της ομάδος, την παραμικρή πλέον αιχμή για τις αποφάσεις που λαμβάνονται σχετικά με το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ Πανελλήνιος, της οποίας την ιστορικότητα, αλλά και την ίδια την υπόσταση φροντίσαμε να διαφυλάξουμε σε πολύ δύσκολους καιρούς, χρηματοδοτώντας αδιάκοπα τις ανάγκες της με ενέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι πάντοτε εύκολο να εκτοξεύει κανείς κατηγορίες και να καταφεύγει σε "φιλιππικούς" σχετικά με την ιστορικότητα και τη συνέχεια μιας ομάδας, την οποία ουδέποτε κλήθηκε να χρηματοδοτήσει ή να συνδράμει υλικά καθ' οιονδήποτε τρόπο. Στην εμπάθεια και τα "πολεμικά ανακοινωθέντα" του ερασιτέχνη Πανελληνίου, η τέως Διοίκηση της ΚΑΕ Πανελλήνιος έχει να αντιτάξει ουσιαστικό έργο και οικονομική στήριξη όχι μόνο στο τμήμα μπάσκετ, αλλά και στα 22 ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί ο ερασιτέχνης Πανελλήνιος, από το 1997 έως σήμερα. Για το έργο αυτό, της οφείλονται ευχαριστίες και όχι ανυπόστατες καταγγελίες περί αμαυρώσεως του ονόματος του Πανελληνίου.

Όσον αφορά τέλος στην οικονομική ευρωστία της νέας ιδιοκτησίας και της επιθυμίας τους να συμβάλλουν στη διατήρηση του ονόματος και της ιστορικότητας της ΚΑΕ Πανελλήνιος, δεν αισθάνομαι αρμόδιος να προβώ σε οποιοδήποτε σχολιασμό, για τον οποίο παραδίδω την σκυτάλη στη νέα Διοίκηση της ομάδας, εφόσον βεβαίως επιθυμεί να λάβει θέση επί των κατηγοριών που άκριτα διατυπώνονται εις βάρος της».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved