Μάντζαρης: «Όνειρο ζωής»

Μάντζαρης: «Όνειρο ζωής»

Μήλον της Έριδος έγινε φέτος το καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Τελικά, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος πλέι μέικερ εξήγησε στην εφημερίδα «Sportday» τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αποτελεί μεγάλη τιμή για εκείνον το γεγονός πως τον ήθελε η Μπιλμπάο, αλλά αποτελούσε όνειρο ζωής να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνίζομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, πραγματικά αισθάνομαι ευτυχισμένος, ανακουφισμένος και ήρεμος που τελείωσε η μεταγραφή μου. Αυτό που θέλω τώρα είναι να δουλέψω σκληρά με τη νέα μου ομάδα, να βελτιωθώ παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Να αποκομίσω εμπειρίες, να εξελιχθώ και να καθιερωθώ, κάνοντας ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Ο τέλειος συνδυασμός θα είναι να κατακτήσουμε και τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Για το λόγο που προτίμησε τον Ολυμπιακό: «Με τίμησε το γεγονός ότι με ήθελαν η δευτεραθλήτρια Ισπανίας και ο κόουτς Κατσικάρης, αλλά ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, γιατί αποτελούσε όνειρο ζωής για εμένα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό γίνεται πράξη. Πιστεύω στον εαυτό μου και θα τα καταφέρω. Καλύτερα, όμως, να μη λέω πολλά λόγια. Θέλω να αποδείξω εμπράκτως ότι αξίζω να ανήκω στο ρόστερ αυτής της ομάδας και να δικαιώσω την επιμονή του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού να με αποκτήσει».

Για την εμπειρία του στην Εθνική Ανδρών: «Ομολογώ πως ήταν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα. Τον τέλειο επίλογο».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved