Σε ατομικό πρόγραμμα ο Μπόγιτς

Σε ατομικό πρόγραμμα ο Μπόγιτς

Ο Άλεξ Μπόγιτς μπήκε ξανά στις προπονήσεις του Αμαρουσίου,ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμα αφού εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στην μέση του.

Ο σέντερ των κιτρινόμαυρων ταλαιπωρείται αρκετό καιρό τώρα από πρόβλημα στην μέση του που τον έχει κράτησει εκτός παρκέ για περισσότερο έναν μήνα. Ο γιατρός της ομάδας του έδωσε την άδεια να ξεκινήσει να προπονείται ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμά για να μην επιβαρύνει την κατάσταση του.Η συμμετοχή του στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Ίκαρο Καλλιθέας είναι μάλλον αδύνατη όμως ο παίχτης θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο σημαντικό παιχνίδι με την Καβάλα.

Εξωαγωνιστικά τώρα, στο Μαρούσι εκφράζουν με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας την ικανοποίηση τους για τις συμπληρωματικές εκθέσεις στο θέμα της αποβολής του Σταύρου Ελληνιάδη στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό που κατά τη γνώμη τους, τους δικαιώνουν απόλυτα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση των θέσεων της ΚΑΕ Αμαρουσίου για την υπόθεση της άδικης αποβολής του Τεχνικού Διευθυντή Σταύρου Ελληνιάδη στο αγώνα με τον Κολοσσό, από τις συμπληρωματικές εκθέσεις των συντελεστών του αγώνα.
Η περιγραφή  , από τον πρώτο διαιτητή, Τάσο Πηλοϊδη, ο οποίος ήταν εκείνος που την διέταξε, ουσιαστικά παραδέχεται , αυτό που εμείς από την πρώτη στιγμή  υπογραμμίσαμε. Πόσω μάλλον αν διαβάσει κανείς  τις εκθέσεις και  των άλλων δυο διαιτητών, οι οποίοι ήταν πολύ πιο κοντά  και   υπογράμμισαν  χαρακτηριστικά ότι «για όλα ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων». Πώς άλλωστε  θα ήταν δυνατόν να πέσει στην αντίληψή τους κάτι που δεν έγινε;

Ο κ. Πηλοϊδης αναφέρει ότι διέταξε την απομάκρυνση του κ. Ελληνιάδη ,λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, επειδή ήταν όρθιος και τον ….έδειξε. Κι επειδή έπρεπε οπωσδήποτε να στοιχειοθετήσει μια κατηγορία, πήρε την  βοήθεια του κομισάριου κ. Κουνελέ  , ο οποίος την  στιγμή που έκλεινε  το φύλλο αγώνα    ΘΥΜΗΘΗΚΕ μια φράση που τελικά γράφτηκε. Με άλλα λόγια, ούτε την στιγμή της αποβολής, ούτε στην διάρκεια του ημιχρόνου  είχε ενημερώσει κανέναν. Προφανώς τους το φύλαγε για έκπληξη μετά το τέλος του αγώνα κι αφού είχε περάσει τουλάχιστον άλλη μια ώρα από το περιστατικό.
Το σίγουρο είναι ότι  εμείς δεν έχουμε κανένα  όφελος να επιμένουμε στο συγκεκριμένο γεγονός, πέρα από την επιθυμία μας να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα, το οποίο καταπατήθηκε βάναυσα, εις το όνομα  της εμπάθειας και της εκδικητικότητας.

Στο μεταξύ, από την Τετάρτη ξεκίνησε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ο Αλεξ Μπόγιτς, ο οποίος έχει μείνει έξω για περισσότερο από έναν μήνα, εξαιτίας των προβλημάτων στη μέση του. Η συμμετοχή του στο ματς με τον Ικαρο είναι αδύνατη. Ωστόσο, από την Δευτέρα θα μπει σταδιακά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας».



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved